Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
Przy kwocie poniżej 200PLN możesz skorzystać z usług premium
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-02-27 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-15:00![]() |
|||
Poniedziałek 2021-03-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Wtorek 2021-03-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2021-03-03 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2021-03-04 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2021-03-05 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-02-27 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
|||
Poniedziałek 2021-03-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Wtorek 2021-03-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-03-03 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-03-04 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-03-05 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-02-27 |
10:30-12:30![]() |
|||||
Poniedziałek 2021-03-01 |
![]() |
![]() |
||||
Wtorek 2021-03-02 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2021-03-03 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2021-03-04 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2021-03-05 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Bakalland Skórka pomarańczowa 100 g
Ilość: 100 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | BAKALLAND S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Orzechy: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Dwutlenek siarki / siarczyny: Zawiera |
Składniki | skórka pomarańczowa (49%) syrop glukozowo-fruktozowy cukier regulator kwasowości: kwas cytrynowy substancja konserwująca: dwutlenek siarki |
O produkcie | Skórka pomarańczowa Bakalland ma bardzo szerokie zastosowanie. To nieodzowny składnik serników, makowców, mazurków, tortów i innych tradycyjnych ciast. Wspaniała także do deserów i lodów. Spróbuj jednak dodać skórkę pomarańczową do mięs, sosów isałatek. Poznasz nowe, nie odkryte dotychczas oblicze tej pysznej bakalii. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | BAKALLAND S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Skórka pomarańczowa kandyzowana |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1309 kJ / 309 kcal / tłuszcz 0,1 g / w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g / węglowodany 75 g / w tym cukry 55 g / błonnik 3,4 g / białko 0,3 g / sól 0,25 g / |
SKÓRKA POMARAŃCZOWA KANDYZOWANA 100G
100 g
100 g
100 g
100 g
100 g
500 g
200 g
100 g
400 g
400 g
100 g
75 g
200 g
60 ml
70 g
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
100 g