BATONY

Eti Wanted Baton kokosowy oblany chrupkami zbożowymi i polewą 28 g

Eti Wanted Baton kokosowy oblany chrupkami zbożowymi i polewą 28 g Zobacz większe

Nazwa: Eti Wanted Baton kokosowy oblany chrupkami zbożowymi i polewą 28 g

Ilość: 28 g

Cena 1,37 zł

Cena za kilogram 48,93 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

1,37 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta ETI Gida Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Çikolata Fabrikasi
Organize Sanayi Bölgesi Orhan Erden Bulvari No:2
Eskişehir / Türkiye
Zalecenia dla alergików Zboża zawierające gluten: Zawiera
Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Może zawierać śladowe ilości soja, orzeszków ziemnych i jaja.
Składniki cukier
zboża 14,3 % (pszenica i kukurydza) (zawiera gluten)
wiórki kokosowe 13,6 %
mleko w proszku
masło kakaowe
syrop maltazowy
serwatka w proszku (z mleka)
masa kakaowa
substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol)
olej roślinny (palmowy, słonecznikowy, bawełniany, rzepakowy)
emulgator (lecytyna słonecznikowa)
aromaty
sól
inwertaza enzym
substancja konserwująca (sorbinian potasu)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
Czekolada mleczna zawiera: Masa mleczna min. 30 %, masa kakaowa min. 28 %
Przechowywanie Uwaga! Nie należy umieszczać w lodówce, przechowywać w temperaturze 18-22°C, chronić przed nadmierną temperaturą, zapachami i wilgocią.
Adres zwrotny ETI European Food Industries S.A. oddział w Polsce
Empark Mokotow Business Park
18b Postepu Street
Orion building 11 Floor
02-676 Warszawa
Poland
Kraj pochodzenia Turcja
Nazwa produktu uregulowana prawnie Baton kokosowy (35,7 %) oblany chrupkami zbożowymi (14,3 %) i polewą (50 %) z czekolady mlecznej.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 2059/493 kJ/kcal
Tłuszcz : 26,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 17,9 g
Węglowodany : 55,7 g
w tym cukry : 42,2 g
Błonnik : 6,5 g
Białko : 5,3 g
Sól : 0,6 g

Opis produktu

Eti Wanted Baton kokosowy oblany chrupkami zbożowymi i polewą 28 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: