BEZ GLUTENU

Tagliatelle – makaron na bazie skrobi, jaj i mąki kukurydzianej, bezglutenowy.

Tagliatelle – makaron na bazie skrobi, jaj i mąki kukurydzianej, bezglutenowy. Zobacz większe

Nazwa: Tagliatelle – makaron na bazie skrobi, jaj i mąki kukurydzianej, bezglutenowy.

Ilość: 250 g

Cena 9,59 zł

Cena za kilogram 38,36 zł

9,59 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Zalecenia dla alergików Produkt może zawierać: SOJĘ.
Składniki Składniki: Skrobia kukurydziana 62%, JAJA 19%, mąka kukurydziana żółta 10%, mąka kukurydziana biała 5,2%, skrobia ryżowa 2,6%, skrobia ziemniaczana 2,6%, emulgator: E471.
Produkt może zawierać: SOJĘ.
Przechowywanie Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania: wrzucić makaron do osolonej wrzącej wody.
Czas gotowania: makaron twardy: 8 minut; al dente: 9 minut; makaron miękki: 10 minut.
Po ugotowaniu odcedzić i podawać
Adres dystrybutora Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM Makaron tagliatelle bezglutenowy 250g
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Sposób przygotowania: wrzucić makaron do osolonej wrzącej wody.
Czas gotowania: makaron twardy: 8 minut; al dente: 9 minut; makaron miękki: 10 minut.
Po ugotowaniu odcedzić i podawać
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1559 kJ/ 368 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 3,5 g
Tłuszcze nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 79 g
Cukry: < 0,5 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,03 g

Opis produktu

Tagliatelle – makaron na bazie skrobi, jaj i mąki kukurydzianej, bezglutenowy.

30 inne produkty w tej samej kategorii: