Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Président Twaróg sernikowy 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | twaróg |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny. Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu. |
Adres zwrotny | Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Twaróg 4 % tłuszczu. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna : 384 kJ / 92 kcal Tłuszcz : 4,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,8 g Węglowodany : 4,2 g w tym cukry : 3,9 g Białko : 9,7 g Sól : 0,10 g |
Przepisy | Krakowski sernik z kratką Składniki Kruche ciasto: - 1,5 szklanki mąki krupczatki (może być tortowa) - 100 g masła - 2 żółtka - 1 łyżeczka cukru wanilinowego - ¼ szklanki cukru - 1-2 łyżki kwaśnej śmietany 12 % - ½ łyżeczki proszku do pieczenia Masa serowa: - 1 kg Twarogu Sernikowego Président - 8 jaj - Masło 200 g - 250 g cukru - 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej, 1 łyżka mąki pszennej - Cukier wanilinowy - Starta skórka pomarańczowa, można dodać rodzynki Sposób przyrządzania Zagnieść kruche ciasto i włożyć do lodówki na 30 min. Żółtka utrzeć z masłem, cukrem i cukrem wanilinowym, połączyć z serem, dodać skórkę pomarańczową i rodzynki, wszystko wymieszać. Dodać mąkę ziemniaczaną i pszenną. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie dodać do masy serowej. 2/3 ciasta rozwałkować i rozłożyć na spodzie blachy, nakłuć widelcem i wstawić do nagrzanego do 200 °C piekarnika, piec 15 min. Następnie na spód wlać masę serową, na wierzchu ułożyć kratkę z wałeczków z pozostałej części ciasta. Piec ok. 60-70 min. w temperaturze 180 °C. |
200 g
250 g
250 g
250 g
500 g
150 g
150 g
150 g
200 g
220 g
1.00 kg
200 g
250 g
350 g
150 g
250 g
150 g
100 g
250 g
125 g
150 g
225 g
250 g
200 g
200 g
200 g