BIAŁE I TWAROGOWE

Président Serek waniliowy 1 kg

Nazwa: Président Serek waniliowy 1 kg

Ilość: 1.00 kg

Cena 29,49 zł

Cena za kilogram 29,49 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

29,49 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Składniki twaróg
cukier
aromat
pokruszona laska wanilii 0,02 %
barwnik: karoteny
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny. Występowanie serwatki jest naturalne dla serka.
Adres zwrotny Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Serek waniliowy z dodatkiem pokruszonej laski wanilii.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 569 kJ / 136 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 13,5 g
w tym cukry: 11,8 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,10 g
Przepisy Wyśmienity sernik z owocami

Składniki
- Serek waniliowy Président 1 kg
- 50 g żelatyny
- 1,5 szklanki cukru pudru
- 2 galaretki
- Biszkopty lub herbatniki
- Owoce (na przykład brzoskwinie)

Sposób przyrządzania
Żelatynę rozpuścić w połowie szklanki chłodnej przegotowanej wody. Odstawić na 20 minut. Żelatynę przełożyć do garnka, dodać 2 szklanki gorącej przegotowanej wody. Wymieszać i wystudzić. Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Serek waniliowy Président włożyć do naczynia, dodać cukier puder, zmiksować, wlać żelatynę, wymieszać. Dużą tortownicę wyłożyć biszkoptami lub herbatnikami. Na to wlać masę serową. Włożyć do lodówki. Poczekać aż masa zgęstnieje. Na wierzchu ułożyć owoce, zalać gęstniejąca galaretką.
Czas przygotowania: 3 godziny.

Opis produktu

Président Serek waniliowy 1 kg

30 inne produkty w tej samej kategorii: