Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Zott Primo Twaróg sernikowy 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Zott Polska Sp. z o.o. ul. Chłodnicza 6 45-315 Opole |
Dodatki | Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. |
Adres zwrotny | Zott Polska Sp. z o.o. ul. Chłodnicza 6 45-315 Opole |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser twarogowy homogenizowany. |
Wartości odżywcze | Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 417 kJ/99 kcal tłuszcz: 4,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g węglowodany: 4,0 g - w tym cukry: 4,0 g białko: 10,9 g sól: 0,17 g |
Przepisy | Sernik tradycyjny Składniki 1 kg Twarogu Sernikowego Zott Primo, 9 jaj, 150 g masła, 1½ szklanki cukru, 3 łyżki mąki pszennej, 1 łyżka mąki ziemniaczanej, 1 cukier waniliowy, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, garść orzechów, garść rodzynek. Przygotowanie - Oddzielić białka od żółtek. Masło stopić i schłodzić. Żółtka utrzeć z cukrem, a następnie dodać Twaróg Sernikowy Zott Primo i powoli wymieszać. - Rodzynki sparzyć wrzątkiem i pozostawić do ostygnięcia. Do masy serowej powoli dodawać masło stale mieszając. Na końcu wsypać rodzynki. - Białka ubić na sztywną pianę. Dodać je do masy serowej, a potem mąkę pszenną, ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia. Całość delikatnie wymieszać. - Okrągłą blachę do ciasta (Ø 24 cm) wysmarować masłem i posypać mąką. Wylać na nią masę serową wraz z orzechami. - Piec w piekarniku w temp. 170 °C przez około godzinę. Pozostawić w nim ciasto aż do wystygnięcia. |
1.00 kg
250 g
250 g
250 g
250 g
500 g
150 g
150 g
150 g
200 g
1.00 kg
200 g
250 g
135 g
350 g
150 g
250 g
100 g
250 g
125 g
150 g
150 g
250 g
125 g