Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Président Twaróg sernikowy z mascarpone 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | twaróg ser mascarpone 20 % (śmietanka, mleko, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny. Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu. |
Adres zwrotny | Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Twaróg z serem mascarpone. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna : 518 kJ / 124 kcal Tłuszcz : 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 5,3 g Węglowodany : 4,1 g w tym cukry : 4,1 g Białko : 8,5 g Sól : 0,13 g |
Przepisy | Sernik z kremem z białej czekolady i limonki Spód: -150 g herbatników - 3 łyżki masła Masa serowa: - 1 kg Twarogu Sernikowego z Mascarpone Président - 1 szklanka cukru - 1 łyżka soku z cytryny - 6 jajek - 2 łyżeczki cukru wanilinowengo Sposób przyrządzenia Wyłóż spód tortownicy pokruszonymi herbatnikami wymieszanymi z miękkim masłem. Twaróg Sernikowy z Mascarpone Président utrzyj z cukrem. Miksując, dodaj jajka i sok z cytryny. Masę serową wylej na schłodzony spód. Tortownicę owiniętą szczelnie folią aluminiową wstaw do większego naczynia, wypełnionego do połowy wrzątkiem. Tak przygotowany sernik piecz przez 10 min. w 180°C, a następnie przez 90 min w 110°C. Gotowy sernik pozostaw w piekarniku do ostygnięcia, a następnie przełóż do lodówki na minimum 4-5 godzin. Krem z białej czekolady z limonką: - 200 g białej czekolady - 100 g śmietanki 30 % - sok z 1 limonki i 0,5 łyżeczki skórki otartej z limonki Sposób przyrządzenia Śmietankę i posiekaną czekoladę podgrzewaj w garnuszku na małym ogniu, do całkowitego rozpuszczenia. Dodaj sok i skórkę, wymieszaj. Polej schłodzony sernik i wstaw do lodówki do stężenia. Udekoruj sezonowymi owocami. |
200 g
250 g
250 g
250 g
500 g
150 g
150 g
150 g
200 g
250 g
220 g
1.00 kg
200 g
250 g
350 g
150 g
250 g
150 g
100 g
250 g
250 g
125 g
150 g
225 g
150 g
150 g