BISZKOPTY / MARKIZY / KRUCHE

San Łakotki Złotokłose Ciastka owsiane 171 g (6 x 2 sztuki)

Nazwa: San Łakotki Złotokłose Ciastka owsiane 171 g (6 x 2 sztuki)

Ilość: 171 g

Cena 3,51 zł

Cena za kilogram 20,53 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

3,51 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta LU Polska Spółka Akcyjna w Warszawie
Oddział w Jarosławiu
ul. Piekarska 4
37-500 Jarosław
Zalecenia dla alergików Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Owies: Zawiera
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera



Może zawierać jaja, mleko, orzechy, nasiona sezamu.
Składniki zboża 65,6% (zboża pełnoziarniste 49,1% (płatki owsiane 43,3%, mąka pszenna pełnoziarnista 5,8%), mąka pszenna 16,5%)
cukier
oleje roślinne (rzepakowy, palmowy)
syrop glukozowo-fruktozowy
substancje spulchniające (węglany sodu, węglany amonu, difosforany)
sól
emulgatory (E 472e, lecytyny sojowe)
melasa trzcinowa
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Mondelez Polska sp. z o.o.,
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Infolinia 801 066 006
opłata według taryfy operatora
Adres dystrybutora Mondelez Polska sp. z o.o.,
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Infolinia 801 066 006
opłata według taryfy operatora
Nazwa produktu uregulowana prawnie Ciastka z płatkami owsianymi.
Wartości odżywcze 100 g
28,5 g
%*/28,5 g
Wartość energetyczna : 1940 kJ/462 kcal
553 kJ/132 kcal
7%
Tłuszcz : 17 g
4,9 g
7%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 4,4 g
1,2 g
6%
Węglowodany : 65 g
19 g
7%
tym cukry : 25 g
7,2 g
8%
Błonnik : 5,4 g
1,5 g
-
Białko : 8,3 g
2,4 g
5%
Sól : 1,56 g
0,45 g
8%
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).:


2 ciastka = 28,5 g; Opakowanie zawiera 6 x 2 ciastka.:

Opis produktu

San Łakotki Złotokłose Ciastka owsiane 171 g (6 x 2 sztuki)
Owsiane - pyszne ciasteczka o wyjątkowym smaku - wypiekane z pełnoziarnistych zbóż - źródło błonnika pokarmowego Zawsze w zasięgu ręki! Pakowane w saszetki po dwa ciastka.

30 inne produkty w tej samej kategorii: