BITA ŚMIETANA

Winiary Bita śmietana 50 g

Winiary Bita śmietana 50 g Zobacz większe

Nazwa: Winiary Bita śmietana 50 g

Ilość: 55 g

Cena 1,75 zł

Cena za kilogram 31,82 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

1,75 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Składniki cukier
olej palmowy
syrop glukozowy
emulgatory (E 471, E 477)
skrobia
białka mleka
śmietanka w proszku (z mleka) 1,5%
aromat
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa

Warto porozmawiać
800 16 16 66
winiary.pl
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania
Do wysokiego naczynia wlej 200 ml (niepełna szklanka) schłodzonego mleka.
Zawartość opakowania powoli wsypuj i miksuj przez około 5 minut.
Bita śmietana jest gotowa do spożycia bezpośrednio po przyrządzeniu. Udekoruj nią swój ulubiony deser.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Bita śmietana - koncentrat dodatku do deseru w proszku.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza po przyrządzeniu ** W 100 g
W 1 porcji (31 g)
%RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna : 616 kJ
192 kJ
2%
Wartość energetyczna : 147 kcal
46 kcal
2%
Tłuszcz : 7,0 g
2,2 g
3%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 5,2 g
1,6 g
8%
Węglowodany : 17,7 g
5,5 g
2%
w tym cukry : 14,7 g
4,6 g
5%
Błonnik : 0,0 g
0,0 g
-
Białko : 3,3 g
1,0 g
2%
Sól : 0,11 g
0,03 g
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).:


Opakowanie zawiera 8 porcji. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.:


** przygotowanego z mlekiem o zawartości 2,0% tłuszczu:
Przepisy Więcej przepisów i inspiracji na: winiary.pl

Opis produktu

Winiary Bita śmietana 50 g
Warto wiedzieć Bita Śmietana Winiary, galaretka pokrojona w kostkę, a do tego koniecznie świeże owoce - oto smaczne deserowe trio nie tylko na specjalne okazje! Już dziś stwórz własną, ulubioną kombinację i zaskocz najbliższych wyjątkowym deserem.

11 inne produkty w tej samej kategorii: