Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta Premium Budyń smak waniliowy z dodatkiem wanilii 47 g
Ilość: 47 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko i soję. |
Składniki | skrobia (kukurydziana, ziemniaczana) skrobia modyfikowana ziemniaczana wanilia w proszku 0,2% aromat barwniki: kurkumina, annato |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.delecta.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Przygotuj: 0,5 litra zimnego mleka (2 szklanki) i 2-3 łyżki cukru (ok. 35 g) 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 0,5 szklanki mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. |
Kraj pochodzenia | UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Budyń smak waniliowy z dodatkiem wanilii w proszku |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu z mlekiem 2% tłuszczu Na 100 g Na porcję 135 g %RWS* na porcję 135 g Wartość energetyczna : 442 kJ / 105 kcal 596 kJ / 141 kcal 7% Tłuszcz : 1,9 g 2,6 g 4% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,1 g 1,5 g 8% Węglowodany : 19 g 25 g 10% w tym cukry : 11 g 15 g 17% Białko : 3,3 g 4,4 g 9% Sól : 0,11 g 0,14 g 2% * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal): |
Przepisy | Nasz przepis na budyniowe babeczki 1. Przygotuj filiżanki lub foremki do babeczek i opłucz je zimną wodą. Przygotuj budyń wg przepisu na opakowaniu, używając mniej mleka (ok. 400 ml). 2. Budyń przelej do foremek, przestudź i odstaw na ok. 15-20 min do lodówki. 3. Wyjmij budyniowe babeczki na talerzyk, odwracając filiżankę/foremkę do góry dnem. Więcej inspiracji szukaj na www.delektujemy.pl |
35 g
35 g
60 g
60 g
60 g
45 g
40 g
40 g
40 g
60 g
64 g
64 g
64 g
64 g
63 g
45 g
40 g
60 g
35 g
41 g
43 g
40 g
40 g
40 g
45 g
40 g
39 g
38 g
35 g