Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Budyń ulubiony z cukrem smak waniliowy 70 g
Ilość: 70 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu i mleka. |
Składniki | cukier skrobie modyfikowane substancja zagęszczająca (karagen) aromaty barwnik (annato) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Budyń w proszku na 500 ml mleka. 1. Zagotuj 500 ml mleka i odstaw z ognia. 2. Po upływie ok. 1-2 min. proszek wsyp do mleka i mieszaj energicznie trzepaczką ok. 1 min. 3. Budyń wlej do salaterek lub szklanej misy. Podawaj na ciepło lub na zimno. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Budyń ulubiony z cukrem smak waniliowy |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu z mlekiem 2% tł. 100 g 1 porcja = 142 g (%*) Energia: 384 kJ 545 kJ 6% Energia: 91 kcal 129 kcal Tłuszcz : 1,8 g 2,6 g 4% w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 1,0 g 1,4 g 7% Węglowodany : 15,7 g 22,3 g 9% w tym Cukry : 11,2 g 15,9 g 18% Białko: 3,0 g 4,3 g 9% Sól: 0,11 g 0,16 g 3% Deser można podzielić na 4 porcje. 1 porcja = około 142 g: *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
35 g
35 g
60 g
60 g
60 g
45 g
40 g
40 g
40 g
60 g
64 g
64 g
64 g
64 g
63 g
45 g
40 g
60 g
35 g
41 g
43 g
40 g
40 g
40 g
45 g
40 g
39 g
38 g
35 g