Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Budyń bez glutenu smak czekoladowy 45 g
Ilość: 45 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | skrobia kukurydziana skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,1% czekolada w proszku (kakao w proszku, cukier, dekstroza) aromat (zawiera LAKTOZĘ) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Na 0,5 l mleka 1. Z 0,5 l zimnego mleka odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru. 2. Pozostałe mleko zagotuj. Do gotującego się mleka wlej rozmieszany proszek z cukrem i ciągle mieszając, zagotuj. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Budyń można spożywać na ciepło lub na zimno. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Budyń w proszku. |
Wartości odżywcze | 100 g artość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2% tł.) 1 porcja = 143 g (%*) Energia: 388 kJ 555 kJ 7% Energia: 92 kcal 131 kcal 7% Tłuszcz: 1,9 g 2,7 g 4% w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone: 1,1 g 1,6 g 8% Węglowodany : 15 g 22 g 8% w tym Cukry : 9,5 g 14 g 16% Białko : 3,3 g 4,7 g 9% Sól : 0,14 g 0,20 g 3% Przygotowany budyń można podzielić na 4 porcje. 1 porcja = około 143 g: *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
60 g
60 g
60 g
45 g
40 g
40 g
40 g
40 g
60 g
64 g
64 g
63 g
40 g
40 g
60 g
35 g
41 g
43 g
40 g
40 g
40 g
45 g
40 g
39 g
38 g
35 g
59 g
65 g
35 g