Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker My Natural Day Budyń zbożowy jaglany smak czekolada 56 g
Ilość: 56 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA. |
Składniki | 50 % mąka jaglana prażona skrobia ziemniaczana 14 % kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,4 % czekolada w proszku (kakao w proszku, cukier, dekstroza) aromaty naturalne sól |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Na 0,5 l mleka 1. Z 0,5 l zimnego mleka odlej pół szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru, np. trzcinowego. 2. Pozostałe mleko zagotuj. Do gotującego się mleka wlej rozmieszany proszek z cukrem i ciągle mieszając, zagotuj. 3. Gotowy budyń wlej do miseczek. Budyń najlepiej smakuje na ciepło. Zamiast cukru możesz dodać 2 łyżki miodu. Ugotuj wówczas budyń na mniejszej ilości mleka (ok. 400 ml). Twój naturalny wybór. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Budyń jaglany w proszku, smak czekoladowy z czekoladą. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 100 g Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 1 porcja = 146 g (%*) Energia: 406 kJ 592 kJ 7 % Energia: 96 kcal 140 kcal 7 % Tłuszcz: 2,0 g 2,9 g 4 % w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone: 1,1 g 1,7 g 9 % Węglowodany: 15 g 23 g 9 % w tym Cukry: 9,4 g 14 g 16 % Białko: 3,8 g 5,5 g 11 % Sól: 0,14 g 0,20 g 3 % Przygotowany budyń można podzielić na 4 porcje. 1 porcja = około 146 g: *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
35 g
35 g
60 g
60 g
60 g
45 g
40 g
40 g
40 g
60 g
64 g
64 g
64 g
64 g
63 g
45 g
40 g
60 g
35 g
41 g
43 g
40 g
40 g
40 g
45 g
40 g
39 g
38 g
35 g