Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Mamut Panier z ciecierzycy 220 g
Ilość: 250 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla: Mamut Polska S.A. ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań Zakład produkcyjny: ul. Muchoborska 3 54-424 Wrocław |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Może zawierać gluten. |
Składniki | mąka z ciecierzycy |
Przechowywanie | Przechowywać w opakowaniu zamkniętym w suchym, przewiewnym i zaciemnionym pomieszczeniu. |
Adres zwrotny | Mamut Polska S.A. ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań |
Przygotowanie i stosowanie | Użyj jako: Panierki do mięs, ryb i warzyw Zagęstnika do sosów, farszów i zup Kruszonki do ciast i deserów |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Panier z ciecierzycy |
Wartości odżywcze | na 100 g Wartość energetyczna : 1523 kJ / 362 kcal Tłuszcz : 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g Węglowodany : 52 g w tym cukry : 5,9 g Błonnik : 17 g Białko : 15 g Sól : 0,09 g |
Przepisy | Poczęstuj się! Przepis na falafel z Panierem z ciecierzycy Składniki: - 200 g suchej ciecierzycy - 1 cebula - 1 ząbek czosnku - 4 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki - kumin, kardamon, sól - Panier z ciecierzycy - olej rzepakowy Przygotowanie: Ciecierzycę zalej wodą i namocz przez 12 godzin. Odcedzoną ciecierzycę zblenduj z cebulą, czosnkiem, natką i przyprawami. Z masy uformuj małe kuleczki i obtocz je w Panierze z ciecierzycy. Falafel smaż na rozgrzanym oleju około 3 minuty z każdej strony. Po więcej przepisów i inspiracji kulinarnych zapraszamy na: www.mamutsa.pl www.fb.com/mamutpolska |
400 g