CHIPSY I SNACKI

Lay\'s Stix Chipsy ziemniaczane o smaku ketchupu 40 g

Lay\'s Stix Chipsy ziemniaczane o smaku ketchupu 40 g Zobacz większe

Nazwa: Lay\'s Stix Chipsy ziemniaczane o smaku ketchupu 40 g

Ilość: 40 g

Cena 1,99 zł

Cena za kilogram 49,75 zł

1,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Frito Lay Poland Sp. z o.o.
ul. Zachodnia 1
05-825 Grodzisk Mazowiecki
Polska
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Soja: Zawiera
Składniki ziemniaki
oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach)
preparat aromatyzujący [serwatka w proszku z mleka, sól, cukier, glukoza, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy), aromaty (zawierają mleko, soję), regulatory kwasowości (octany sodu, kwas cytrynowy), chlorek potasu, barwnik (ekstrakt z papryki)]
Przechowywanie Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Adres zwrotny Frito Lay Poland Sp. z o.o.
ul. Zachodnia 1
05-825 Grodzisk Mazowiecki
Polska
Jeżeli masz pytania dotyczące naszych produktów skontaktuj się z nami:
801 102 060 opłata według taryfy lokalnej
konsument@pepsico.com
Odwiedź nas na:
www.lays.pl
www.facebook.com/layspl
Nazwa produktu uregulowana prawnie Chipsy ziemniaczane o smaku ketchupu.
Wartości odżywcze Średnia wartość odżywcza: 100 g
Średnia wartość odżywcza: 40 g**
%* (40 g)
Wartość energetyczna : 2187 kJ
875 kJ
10%
Wartość energetyczna : 524 kcal
210 kcal
10%
Tłuszcz : 31 g
12 g
18%
- w tym kwasy nasycone : 2,6 g
1,0 g
5%
Węglowodany : 53 g
21 g
8%
- w tym cukry : 3,4 g
1,4 g
2%
Błonnik : 4,3 g
1,7 g

Białko : 6,0 g
2,4 g
5%
Sól : 1,6 g
0,64 g
11%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal):


**Opakowanie zawiera 1 porcję:

Opis produktu

Lay\'s Stix Chipsy ziemniaczane o smaku ketchupu 40 g
Wyjątkowy kształt sprawia, że Lay's Stix o smaku ketchupu to jeszcze większa frajda z chrupania, a Stixów jest tak wiele, że możesz podzielić się nimi z przyjaciółmi. Każdy dzień smakuje lepiej z Lay's Stix!

30 inne produkty w tej samej kategorii: