Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta La Chocolatiere Premium Sernik z czekoladą mieszanka do wypieku ciasta 425 g
Ilość: 425 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Orzechy: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Zawiera Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać jaja, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu. |
Składniki | Ciasto: cukier, mąka pszenna, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 11,5 %, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu), aromat Mieszanka do masy sernikowej: cukier, skrobia kukurydziana, skrobia modyfikowana ziemniaczana, ser w proszku 2 % (z mleka), aromat Masa czekoladowa: cukier, mąka pszenna, czekolada w kroplach 17,5 %* (może zawierać mleko): miazga kakaowa, cukier, glukoza, emulgator: lecytyny (z soi); kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 6,3 %, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: fosforany wapnia, węglany sodu); sól *8 % w przeliczeniu na cały produkt |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sernik z czekoladą mieszanka do domowego wypieku ciasta. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po przygotowaniu Wartość energetyczna: 1455 kJ / 349 kcal tłuszcz: 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g węglowodany: 29 g w tym cukry: 21 g białko: 8,5 g sól: 0,30 g Wartości odżywcze liczone ze wszystkimi składnikami podanymi w sposobie przygotowania (jajami, mlekiem 2 % tł., olejem rzepakowym, margaryną 72 % tł. i twarogiem mielonym).: |
Przepisy | Sernik z czekoladą Sposób przygotowania: Przygotuj: Do ciasta: - 1 jajo - 50 ml oleju - 25 ml mleka Do masy sernikowej: - 3 jaja - 150 g margaryny - 500 g zmielonego twarogu Do masy czekoladowej: - 1 jajo - 75 g margaryny Ciasto (spód sernika): 1. Nastaw piekarnik na 180°C (bez termoobiegu). 2. Wsyp zawartość torebki z ciastem do głębokiej miski, dodaj jajo, olej i mleko, dokładnie wymieszaj łyżką ok. 1 minuty. 3. Masę przełóż do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej mąką okrągłej tortownicy o śr. 24 cm. Wstaw do nagrzanego do temperatury 180°C piekarnika i piecz około 10 minut (do suchego patyczka). 4. Na wystudzone ciasto wyłóż kolejne warstwy: masę sernikową i czekoladową. 5. Rozpuść oddzielnie: 150 g margaryny do masy sernikowej i 75 g margaryny do masy czekoladowej, ostudź. Masa sernikowa: 1. Oddziel żółtka od białek. Mieszankę do masy sernikowej zmiksuj z żółtkami, twarogiem i rozpuszczoną margaryną do uzyskania jednolitej masy. 2. Ubij pianę z białek i delikatnie wymieszaj z masa serową. Gotową masę sernikową wyłóż na upieczony spód. Masa czekoladowa (wierch sernika): 1. Do wysokiego naczynia wsyp zawartość torebki z masą czekoladową, dodaj 1 jajo i rozpuszczoną margarynę, miksuj ok. 2 minuty. 2. Masę czekoladową wyłóż łyżką małymi porcjami na masę sernikową. 3. Natychmiast wstaw do nagrzanego do temperatury 180°C piekarnika (bez termoobiegu) i piecz 50-60 minut (do suchego patyczka). |
245 g
260 g
530 g
280 g
670 g
300 g
335 g
335 g
410 g
600 g
640 g
193 g
450 g
380 g
340 g
250 g
300 g
365 g
154 g
295 g
180 g
280 g