Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta Duża Blacha Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą mieszanka do przygotowania ciasta 670 g
Ilość: 670 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl |
Dodatki | Zawiera: Aromaty Zawiera: Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy |
Zalecenia dla alergików | Migdały: Może zawierać Orzechy brazylijskie: Może zawierać Orzechy nerkowca: Może zawierać Jaja: Może zawierać Orzechy laskowe: Może zawierać Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać Mleko: Zawiera Orzechy: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Orzeszki pekan: Może zawierać Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Orzechy włoskie: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać jaja, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu. |
Składniki | cukier skrobia pszenna mąka pszenna mąka pszenna tortowa kakao w proszku o obniżonej zawartość tłuszczu 5 % mąka ryżowa skrobia ziemniaczana maltodekstryna proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu) czekolada 1 % (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu) emulgatory: E 472b, E 472a sól syrop glukozowy mleko odtłuszczone w proszku aromat substancja zagęszczająca: guma ksantanowa |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz bok torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Przygotować: Do ciasta: 4 jaja, 100 ml wody, 200 g margaryny Do dekoracji proponujemy: polewę smak ciemnej czekolady Delecta Sposób Przygotowania 1. Rozpuść i ostudź margarynę. 2. W wysokim naczyniu wymieszaj wodę z margaryną, dodaj jaja, wsyp zawartość opakowania i miksuj ok. 4 min. 3. Gotową masę przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia blachy o wymiarach ok. 25 x 35 cm. 4. Wstaw do lekko podgrzanego piekarnika i piecz w temp. 170-180°C przez 40-45 min (sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest upieczone). Dobra rada Ciasto doskonale smakuje z dodatkiem wiśni. Możesz je również przełożyć kremem budyniowym z dodatkiem bananów i podawać schłodzone. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ciasto czekoladowe mieszanka do domowego przygotowania ciasta. |
Wartości odżywcze | Wartosc odzywcza produktu po przygotowaniu Na 100 g Wartosc odzywcza produktu po przygotowaniu Na porcje 35 g %RWS* na porcje 35 g Wartość energetyczna: 1695 kJ 590 kJ 7 % Wartość energetyczna: 402 kcal 141 kcal 7 % Tłuszcz: 18 g 6,3 g 9 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g 2,0 g 10 % Węglowodany: 52 g 19 g 7 % w tym cukry: 33 g 11 g 13 % Białko: 4,3 g 1,5 g 3 % Sól: 1,11 g 0,39 g 6 % *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): Wartości odżywcze liczone ze składnikami podanymi w wersji podstawowej (z margaryną 80 % tł.).: ok. 1050 g produktu po przygotowaniu (30 porcji): |
Przepisy | Nasz przepis na ciasto czekoladowe Przygotuj: Do ciasta: 4 jaja, 100 ml wody, 200 g margaryny (lub masła). Do dekoracji proponujemy polewę smak ciemnej czekolady Delecta. Sposób przygotowania: Rozpuść i ostudź margarynę. W wysokim naczyniu wymieszaj wodę z margaryną, dodaj jaja, wsyp zawartość opakowania i miksuj ok. 4 min. Gotową masę przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia blachy o wymiarach ok. 25 x 35 cm. Wstaw do lekko podgrzanego piekarnika i piecz w temp. 170-180°C przez ok. 40-45 min (sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest upieczone). Baw się smakiem! Udekoruj gorzką czekoladą. Dodaj do ciasta wiśnie. Idealnie smakuje z dodatkiem orzechów. |
245 g
410 g
260 g
530 g
280 g
300 g
335 g
335 g
410 g
600 g
640 g
193 g
450 g
380 g
340 g
250 g
200 g
300 g
365 g
400 g
154 g
295 g
170 g
180 g
280 g