Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Gellwe Sernik na zimno mieszanka do domowego przygotowania 193 g
Ilość: 193 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać soję. |
Składniki | cukier skrobie (skrobia ziemniaczana, skrobia pszenna) serwatka w proszku (z mleka) syrop glukozowy oleje roślinne całkowicie utwardzone (palmowy i kokosowy) żelatyna emulgator (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym) regulator kwasowości (kwas cytrynowy) białka mleka mleko odtłuszczone w proszku aromaty (zawierają mleko) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Przygotowanie i stosowanie | Przygotuj - Wersja wzbogacona: 500 ml schłodzonego mleka (ok. 2 szklanki), 2 serki homogenizowane waniliowe (po 150 g), biszkopty, galaretkę Gellwe o smaku truskawkowym i owoce - Wersja podstawowa 600 ml schłodzonego mleka (ok. 2½ szklanki) 1. Przygotuj ciasto Do wysokiego naczynia wlać schłodzone mleko, wsypać zawartość opakowania. Całość miksować na najwyższych obrotach przez 2-3 minuty. Następnie dodać serki homogenizowane i miksować jeszcze przez ok. 2 minuty. 2. Przełóż masę Masę przełożyć do tortownicy o średnicy 24 cm, uprzednio wyłożonej biszkoptami. 3. I gotowe Udekorować owocami, zalać tężejącą galaretką. Całość wstawić do lodówki na ok. 1 godzinę. Wersja podstawowa Do wysokiego naczynia wlać schłodzone mleko i wsypać zawartość opakowania. Całość miksować na najwyższych obrotach przez 5 minut. Masę przełożyć do tortownicy o średnicy 24 cm i całość wstawić do lodówki na ok. 1 godzinę. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka do domowego przygotowania sernika. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przygotowaniu z mlekiem 2% tłuszczu, bez biszkoptów, galaretki i owoców w 100 g Wartość odżywcza po przygotowaniu z mlekiem 2% tłuszczu bez biszkoptów galaretki i owoców w 1 porcji Wartość energetyczna: 608 kJ/144 kcal 408 kJ/97 kcal (5%*) Tłuszcz: 4,3 g 2,9 g (4%*) w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g 2,4 g (12%*) Węglowodany: 21,3 g 14,3 g (5%*) w tym cukry: 17,4 g 11,7 g (13%*) Białko: 4,9 g 3,3 g (7%*) Sól: 0,15 g 0,10 g (2%*) *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Ciasto można podzielić na 12 porcji po ok. 67 g.: |
Przepisy | Sernik klasyczny Do sernika: - 600 ml schłodzonego mleka (ok. 2½ szklanki). Do dekoracji: - okrągłe biszkopty; - galaretka Gellwe o smaku truskawkowym; - owoce świeże lub mrożone. 1. Przygotuj sernik Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i wsyp zawartość opakowania. Całość miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 5 minut. 2. Przełóż masę Masę przełóż do tortownicy o średnicy 24 cm, uprzednio wyłożonej biszkoptami. Wstaw do lodówki na ok. 1 godzinę. 3. I gotowe! Udekoruj owocami i zalej lekko tężejącą galaretką. Sernik wzbogacony - 500 ml schłodzonego mleka (ok. 2 szklanki); - 2 serki homogenizowane waniliowe (po 150 g); - okrągłe biszkopty; - galaretka Gellwe o smaku truskawkowym; - owoce świeże lub mrożone. Przygotuj sernik Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i wsyp zawartość opakowania. Całość miksuj na najwyższych obrotach przez 2-3 minuty. Następnie dodaj serki homogenizowane i miksuj jeszcze przez ok. 2 minuty. Wstaw do lodówki na ok. 1 godzinę. Sernik udekoruj owocami i zalej lekko tężejącą galaretką. Słodkiego dnia :) |
245 g
260 g
530 g
280 g
670 g
300 g
335 g
335 g
410 g
600 g
640 g
450 g
380 g
340 g
250 g
300 g
365 g
154 g
295 g
180 g
280 g