Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Sernik na zimno bez glutenu 195 g
Ilość: 195 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | cukier żelatyna skrobia modyfikowana oleje roślinne kokosowy i palmowy całkowicie utwardzone SERWATKA w proszku (z MLEKA) MLEKO w proszku emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym) syrop glukozowy regulator kwasowości (kwas cytrynowy) aromaty |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Dodaj: - 600 ml schłodzonego mleka lub - 500 ml schłodzonego mleka i 2 serki homogenizowane po 150 g Sposób przygotowania na mleku: 1. Przygotuj tortownicę (ø 24 cm). Do wysokiego naczynia wlej 600 ml mleka. 2. Wsyp masę sernikową i miksuj 4 minuty na najwyższych obrotach. 3. Natychmiast przełóż masę do tortownicy i wstaw do lodówki na ok. 1 godz. Sposób przygotowania na mleku i serkach: 1. Przygotuj tortownicę (ø 24 cm). Do wysokiego naczynia wlej 500 ml mleka. 2. Wsyp masę sernikową i miksuj 3 min na najwyższych obrotach. Następnie dodaj 2 serki i miksuj przez 1 min. 3. Natychmiast przełóż masę do tortownicy i wstaw do lodówki na ok. 1 godz. Sernik można wzbogacić dekorując wierzch ciasta ulubionymi owocami i galaretką (najlepiej zalać nią sernik i owoce, gdy jest lekko tężejąca). |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka masy sernikowej bezglutenowej w proszku. |
Wartości odżywcze | po przyrządzeniu (mleko 2% tł., serki homogenizowane) 100 g 1 porcja = 82 g (%*) Energia: 600 kJ 492 kJ 6% Energia: 142 kcal 117 kcal 6% Tłuszcz : 4 g 3,3 g 5% w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 3,3 g 2,7 g 14% Węglowodany : 21 g 17 g 7% w tym Cukry : 18 g 15 g 17% Białko : 5,9 g 4,8 g 10% Sól : 0,17 g 0,14 g 2% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Sernik można podzielić na 12 porcji. 1 porcja = ok. 82 g: |
Przepisy | Dodaj: - 500 ml schłodzonego mleka i 2 serki homogenizowane po 150 g lub - 600 ml schłodzonego mleka Sposób przygotowania na mleku i serkach: 1. Przygotuj tortownicę (ø 24 cm). Do wysokiego naczynia wlej 500 ml mleka. 2. Wsyp masę sernikową i miksuj 3 min na najwyższych obrotach. Następnie dodaj 2 serki i miksuj przez ok. 2 min. 3. Natychmiast przełóż masę do tortownicy i wstaw do lodówki na ok. 2 godz. Sernik możesz wzbogacić dekorując wierzch ciasta ulubionymi owocami i Galaretką Bezglutenową Dr. Oetkera (zalej nią sernik i owoce, gdy jest ona lekko tężejąca). Sposób przygotowania na mleku: 1. Przygotuj tortownicę (ø 24 cm). Do wysokiego naczynia wlej 600 ml mleka. 2. Wsyp masę sernikową i miksuj 4 minuty na najwyższych obrotach. 3. Natychmiast przełóż masę do tortownicy i wstaw do lodówki na ok. 2 godz. Dodaj to, co lubisz! Możesz zamienić dodatki na: - 500 ml mleka + 150 g jogurtu (np. greckiego) - 600 ml mleka + 125 g serka mascarpone - 500 ml mleka + 250 ml śmietanki 30% tł. (bez ubijania) Przygotowanie jak w wersji na mleku i serkach. Przepisy i inspiracje znajdziesz na www.oetker.pl |
245 g
280 g
671 g
375 g
670 g
300 g
335 g
335 g
520 g
195 g
410 g
600 g
264 g
380 g
250 g
200 g
200 g
300 g
380 g
365 g
295 g
170 g
180 g
280 g
375 g