Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta Brownie mocno czekoladowe mieszanka do domowego wypieku ciasta 550 g
Ilość: 550 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodWell Sp. z o.o., ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl |
Dodatki | Zawiera: Aromaty Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy |
Zalecenia dla alergików | Migdały: Może zawierać Orzechy brazylijskie: Może zawierać Orzechy nerkowca: Może zawierać Jaja: Może zawierać Orzechy laskowe: Może zawierać Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać Mleko: Może zawierać Orzechy: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Orzeszki pekan: Może zawierać Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Zawiera Orzechy włoskie: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać mleko, jaja, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu. |
Składniki | Ciasto: cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; aromat Masa czekoladowa: cukier, mąka pszenna, czekolada 14 % (miazga kakaowa, cukier, glukoza, emulgator: lecytyny (z soi)); skrobia kukurydziana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu) |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz góra kartonika. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodWell Sp. z o.o., ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Brownie. Mieszanka do domowego wypieku ciasta. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu Na 100 g Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu Na porcję 45 g %RWS* na porcję 45 g Wartość energetyczna: 1950 kJ 877 kJ 10 % Wartość energetyczna: 467 kcal 210 kcal 10 % Tłuszcz: 27 g 12 g 17 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g 2,1 g 10 % Węglowodany: 50 g 23 g 9 % w tym cukry: 33 g 15 g 17 % Białko: 5,2 g 2,4 g 5 % Sól: 0,45 g 0,20 g 3 % *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: Wartości odżywcze liczone ze składnikami podanymi w sposobie przygotowania (z olejem rzepakowym i margaryną 80 % tł.): Z jednego opakowania uzyskasz ok. 900 g produktu po przygotowaniu (20 porcji).: |
Przepisy | Przygotuj: Do ciasta: 3 jaja, 150 ml oleju Do masy czekoladowej: 1 jajo, 75 g margaryny Sposób przygotowania: 1. Rozpuść margarynę do masy czekoladowej i pozostaw do wystudzenia. 2. Nastaw piekarnik na temp. 180°C (bez termoobiegu). 3. W wysokim naczyniu wymieszaj jaja z olejem, wsyp zawartość torebki z ciastem i miksuj ok. 4 min. 4. Gotową masę przełóż do blachy 25 x 30 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 20-25 min. 5. W czasie pieczenia ciasta, zawartość torebki z masą czekoladową wymieszaj łyżką z jajem i wystudzoną margaryną (uwaga: nie rozcieraj kawałków czekolady). 6. Nie wyłączaj piekarnika. Upieczone ciasto wyjmij, ponakłuwaj wierzch widelcem i rozsmaruj masę czekoladową na powierzchni. 7. Piecz jeszcze ok. 9 min (uwaga: nie przedłużaj czasu pieczenia; masa powinna być z góry sucha, w środku półpłynna). 8. Po wyjęciu pozostaw ciasto w blaszce do całkowitego wystudzenia. |
410 g
260 g
280 g
671 g
375 g
670 g
300 g
335 g
335 g
520 g
195 g
410 g
600 g
640 g
264 g
380 g
250 g
200 g
200 g
300 g
380 g
365 g
400 g
154 g
295 g
170 g
180 g