CIASTA W PROSZKU

Promocje

Delecta Krówka Ciasto w proszku 530 g

Delecta Krówka Ciasto w proszku 530 g Zobacz większe

Nazwa: Delecta Krówka Ciasto w proszku 530 g

Ilość: 530 g

Cena 5,88 zł

Cena za kilogram 11,09 zł

5,88 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Zalecenia dla alergików Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Składniki Ciasto: cukier, mąka pszenna tortowa, skrobia pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym; syrop glukozowy, barwnik: karmel; mleko odtłuszczone w proszku, aromat
Krem: cukier, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, skrobia kukurydziana, skrobia modyfikowana ziemniaczana, sól, aromaty, barwnik: kurkumina
Polewa: cukier, mleko pełne w proszku, skrobia ziemniaczana, syrop glukozowy, barwnik: karmel, aromat
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.delecta.pl
Nazwa produktu uregulowana prawnie Krówka ciasto w proszku
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu Na 100 g / Na porcję 67 g / %RWS* na porcję 67 g /
Wartość energetyczna 1190 kJ / 798 kJ / 10% /
Wartość energetyczna 284 kcal / 190 kcal /
Tłuszcz 13,2 g / 8,9 g / 13% /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3 g / 2,9 g / 14% /
Węglowodany 37 g / 25 g / 9% /
w tym cukry 22 g / 15 g / 17% /
Białko 4,4 g / 3,0 g / 6% /
Sól 0,51 g / 0,34 g / 6% /
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Wartości odżywcze liczone ze wszystkimi składnikami podanymi w wersji podstawowej (z mlekiem 2% tł., margaryną 80% tł. i migdałami).
ok. 1340 g produktu po przyrządzeniu (20 porcji)

Opis produktu

Delecta Krówka Ciasto w proszku 530 g

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 inne produkty w tej samej kategorii: