Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta Łaciate babeczki smak czekolada z nutą pomarańczy mieszanka do wypieku ciasta 300 g
Ilość: 300 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodWell Sp. z o.o., ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl |
Dodatki | Zawiera: Aromaty Zawiera: Barwniki Nie zawiera: Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy |
Zalecenia dla alergików | Migdały: Może zawierać Orzechy brazylijskie: Może zawierać Orzechy nerkowca: Może zawierać Jaja: Może zawierać Orzechy laskowe: Może zawierać Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać Mleko: Zawiera Orzechy: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Orzeszki pekan: Może zawierać Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Zawiera Orzechy włoskie: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać jaja, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu. |
Składniki | ciasto o smaku pomarańczowym: mąka pszenna, cukier, mąka ryżowa, mleko odtłuszczone w proszku, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, fosforany wapnia), dynia suszona, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; zagęszczony sok z pomarańczy w proszku 0,1 %, barwnik: ryboflawina ciasto czekoladowe: mąka pszenna, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7,7 %, czekolada 5 % (miazga kakaowa, cukier, glukoza, emulgator: lecytyny (z soi)); mąka ryżowa, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, fosforany wapnia), aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; sól |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz góra kartonika. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodWell Sp. z o.o., ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Łaciate babeczki smak belgijska czekolada z nutą pomarańczy mieszanka do domowego wypieku ciasta. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu Na 100 g Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu Na porcję 44 g % RWS* na porcję 44 g Wartość energetyczna: 1700 kJ 748 kJ 9 % Wartość energetyczna: 406 kcal 179 kcal 9 % Tłuszcz: 22 g 9,6 g 14 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g 1,1 g 6 % Węglowodany: 45 g 20 g 8 % w tym cukry: 21 g 9,4 g 10 % Białko: 7,2 g 3,2 g 6 % Sól: 0,61 g 0,27 g 4 % *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: Wartości odżywcze liczone ze wszystkimi składnikami podanymi w sposobie przygotowania (mlekiem 2 % tł. i olejem rzepakowym).: Z jednego opakowania uzyskasz ok. 530 g produktu po przygotowaniu (12 porcji).: |
Przepisy | Przygotuj: Do ciasta o smaku pomarańczowym: 1 jajo, 50 ml mleka, 50 ml oleju Do ciasta czekoladowego: 1 jajo, 50 ml mleka, 50 ml oleju Sposób przygotowania: 1. Nagrzej piekarnik do ok. 180°C (bez termoobiegu). Włóż papierowe foremki (12 szt.) do blachy od muffinek. 2. Przygotuj ciasto o smaku pomarańczowym: do miski wsyp zawartość torebki z ciastem o smaku pomarańczowym, dodaj jajo, olej, mleko i wymieszaj łyżką, do gładkiej konsystencji (ok. 1 min). 3. Przygotuj ciasto czekoladowe: do miski wsyp zawartość torebki z ciastem czekoladowym, dodaj jajo, olej, mleko i wymieszaj łyżką, do gładkiej konsystencji (ok. 1 min). 4. Do foremek wykładaj na przemian ciasto o smaku pomarańczowym i ciasto czekoladowe (po 0,5 łyżki). Ciasta rozłóż równo do 12 foremek. 5. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 16-18 min (do suchego patyczka). |
245 g
410 g
260 g
530 g
280 g
670 g
300 g
335 g
335 g
410 g
600 g
640 g
193 g
450 g
380 g
340 g
250 g
200 g
300 g
365 g
400 g
154 g
295 g
170 g
180 g
280 g