Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Gellwe Cukier wanilinowy 30 g
Ilość: 30 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodCare Sp.z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać soję, mleko i zboża zawierające gluten. |
Składniki | cukier etylowanilina ekstrakt wanilii |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodCare Sp.z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cukier wanilinowy. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 1690 kJ / 398 kcal Węglowodany: 99 g w tym cukry: 99 g Zawiera znikome ilości tłuszczu, kwasów tłuszczowych nasyconych, białka i soli.: |
Przepisy | Pomysł na: Ciasto z owocami i kruszonką Przygotuj: Ciasto: 200 g mąki pszennej, 180 g cukru, 40 g mąki ziemniaczanej, 200 g masła, 4 jajka, 2 łyżki cukru wanilinowego Gellwe, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia Gellwe, 500 g owoców (np. truskawek, malin, borówek). Kruszonka: 150 g mąki pszennej, 100 g masła, 2 łyżki cukru, 1 łyżka cukru wanilinowego Gellwe. Sposób przygotowania: Kruszonka: do miski wsyp mąkę, dodaj drobno posiekane masło oraz cukier i rozcieraj palcami składniki, aż powstanie drobna kruszonka. Odstaw do lodówki na czas przygotowywania ciasta. Ciasto: Mąki i proszek do pieczenia przesiej do oddzielnej miski, dokładnie wymieszaj. Masło z cukrem ubij na gładką masę przez ok. 7 min., nie przerywając ubijania dodawaj po 1 jajku. Do ubitej masy dodawaj stopniowo w 2-3 partiach mąki i ubijaj chwilę na wolnych obrotach do połączenia się składników. Ciasto przełóż do formy 30 x 25 cm wyłożonej papierem do pieczenia lub posmarowanej masłem i posypanej mąką. Na wierzchu rozłóż owoce i posyp kruszonką. Piecz w temp. 180°C (bez termoobiegu) przez 40-50 min. pozostaw do wystudzenia. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Słodkiego dnia :) |
12 g
30 g
15 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
15 g
2 g
16 g
30 g
15 g
15 g
15 g
15 g
15 g
10 g