Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką cytrynową 15 g
Ilość: 15 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA. |
Składniki | cukier 11% skórka cytrynowa* naturalny aromat cytrynowy * Skórka cytrynowa z upraw ekologicznych |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Doskonały do ciast, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cukier ze skórką cytrynową |
Wartości odżywcze | w 100 g: Wartość energetyczna: 1573 kJ /372 kcal Tłuszcz : 0,3 g w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 0 g Węglowodany : 85 g w tym Cukry : 81 g Białko : 1,5 g Sól : 0,03 g |
Przepisy | Przepis na cytrynowy sernik New York Dodaj: Spód: 150 g herbatników, 80 g masła. Masa serowa: 1 kg twarogu trzykrotnie mielonego, 240 g drobnego cukru, 3 łyżki mąki pszennej, 1 opak. Cukru ze skórką cytrynową Dr. Oetkera, 4 jajka, 200 g śmietany 18% tł. Polewa: 200 g śmietany 18% tł., 1 łyżkę cukru pudru. Sposób przygotowania: 1. Brzegi tortownicy ⌀ 24 cm wysmaruj odrobiną masła, a dno wyłóż papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180°C. 2. Masło rozpuść i odstaw do przestygnięcia. Połącz je z drobno pokruszonymi herbatnikami. Ciasteczkową masą wyłóż spód tortownicy i wstaw do lodówki na 15 min. 3. Składniki na masę serową przełóż do miski. Całość wymieszaj mikserem i przelej do formy ze schłodzonym już spodem. 4. Przygotuj kąpiel wodną: zagotuj wodę i przelej ją do formy z wyposażenia piekarnika, po czym wstaw na samo dno rozgrzanego pieca. 5. Sernik piecz przez 10 min, a potem zmniejsz temp. do 110°C i piecz przez kolejne 90 min. Sernik ostudź w lekko uchylonym piekarniku. 6. Śmietanę dokładnie wymieszaj z cukrem pudrem i udekoruj nią wystudzony sernik. Wstaw jeszcze na kilka godzin do schłodzenia. Sernik przechowuj w lodówce. |
12 g
30 g
15 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
15 g
2 g
16 g
30 g
15 g
15 g
15 g
15 g
15 g
10 g