Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Ze świata natury Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
Ilość: 2 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. |
Adres zwrotny | DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Aby wydobyć najbardziej aromatyczny miąższ, należy przekroić laskę wzdłuż, delikatnie rozchylić i wydobyć zawartość nożem lub łyżeczką. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Laska wanilii z Wysp Pacyfiku. |
Przepisy | Przepis na Delikatny sernik z waniliową nutą Składniki: - 150 g masła - 1 laska wanilii Dr. Oetkera - 8 jaj - 240 g cukru pudru - 1 Sernix Dr. Oetkera - 1 kg twarogu - cukier puder do dekoracji Sposób przygotowania: Dno tortownicy o Ø 24 cm wyłóż papierem do pieczenia lub wysmaruj masłem. Piekarnik rozgrzej do 170°C. Masło rozpuść i odstaw do przestygnięcia. Laskę wanilii przetnij wzdłuż na pół i łyżeczką wyjmij miąższ z nasionkami. Żółtka oddziel od białek i utrzyj z cukrem pudrem na puszystą masę. Cały czas ucierając, dodawaj roztopione masło oraz Sernix i nasionka wanilii. Stopniowo dodawaj twaróg do połączenia składników. Białka ubij na sztywno i delikatnie wymieszaj z masą serową. Sernik przełóż do formy i wstaw do nagrzanego piekarnika, zmniejszając temperaturę do 150°C i piecz przez 90 minut. Sernik ostudź przy lekko uchylonym piekarniku. Przed podaniem schłodź w lodówce i posyp cukrem pudrem. Smacznego! |
12 g
30 g
15 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
30 g
15 g
15 g
15 g
15 g
10 g