Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Celiko Cukier wanilinowy 32 g
Ilość: 32 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL |
Zalecenia dla alergików | Gluten: Nie zawiera Orzechy laskowe: Może zawierać Mleko: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: soję, mleko, orzechy ziemne i laskowe. Produkt bezglutenowy |
Składniki | cukier aromat: etylowanilina |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL tel. (61) 871 27 00 fax (61) 879 35 95 www.celiko.com.pl serwis konsumenta: serwis@celiko.com.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzenia - ciasto drożdżowe Przygotować: 1 opakowanie koncentratu ciasta drożdżowego Celiko, 2 jaja, 20 g świeżych drożdży, 100 ml mleka, 30 g oleju lub roztopionego masła, 2 łyżki cukru wanilinowego Celiko. Wykonanie: Do ciepłego mleka dodać cukier i pokruszone drożdże, pozostawić w ciepłym miejscu na ok. 10 minut do wyrośnięcia. Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodać wyrośnięte drożdże, jaja i olej lub roztopione masło. Wyrabiać ok. 10 minut ręcznie lub 5 minut miksować do uzyskania gęstej konsystencji. Położyć do foremki wysmarowanej olejem i pozostawić do wyrośnięcia na ok. 30 minut. Piec w piekarniku o temp. 220°C ok. 40 minut. Gotowe ciasto po ostygnięciu posypać cukrem pudrem lub polukrować. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cukier wanilinowy |
Przepisy | Sposób przyrządzenia - ciasto drożdżowe Przygotować: 1 opakowanie koncentratu ciasta drożdżowego Celiko, 2 jaja, 20 g świeżych drożdży, 100 ml mleka, 30 g oleju lub roztopionego masła, 2 łyżki cukru wanilinowego Celiko. Wykonanie: Do ciepłego mleka dodać cukier i pokruszone drożdże, pozostawić w ciepłym miejscu na ok. 10 minut do wyrośnięcia. Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodać wyrośnięte drożdże, jaja i olej lub roztopione masło. Wyrabiać ok. 10 minut ręcznie lub 5 minut miksować do uzyskania gęstej konsystencji. Położyć do foremki wysmarowanej olejem i pozostawić do wyrośnięcia na ok. 30 minut. Piec w piekarniku o temp. 220°C ok. 40 minut. Gotowe ciasto po ostygnięciu posypać cukrem pudrem lub polukrować. |
12 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
15 g
16 g
30 g
15 g
43 g
15 g
15 g
15 g
15 g
10 g