CUKIERKI, DRAŻETKI, ŻELKI

Wawel Chrupanka Krakowska Cukierki w czekoladzie 1000 g

Wawel Chrupanka Krakowska Cukierki w czekoladzie 1000 g Zobacz większe

Nazwa: Wawel Chrupanka Krakowska Cukierki w czekoladzie 1000 g

Cena 38,99 zł


38,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wawel SA
ul. Władysława Warneńczyka 14
30-520 Kraków,
Polska
www.wawel.com.pl
opinie@wawel.com.pl
Zalecenia dla alergików Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Zawiera
Sezam: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Składniki cukier
czekolada 18,8% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator:lecytyny (ze słonecznika)]
tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy)
mleko w proszku odtłuszczone
orzeszki arachidowe 12,5%
wafle [mąka pszenna, cukier, emulgator lecytyny (ze słonecznika); tłuszcz roślinny (kokosowy), skrobia ziemniaczana, sól]
serwatka w proszku (z mleka)
laktoza (z mleka)
kandyzowana skórka pomarańczy 1,6% [skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny, substancja konserwująca: sorbinian potasu)
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
aromat naturalny
Czekolada: masa kakaowa minimum 43%
Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Wawel SA
ul. Władysława Warneńczyka 14
30-520 Kraków,
Polska
www.wawel.com.pl
opinie@wawel.com.pl
Adres dystrybutora Wawel SA
ul. Władysława Warneńczyka 14
30-520 Kraków,
Polska
www.wawel.com.pl
opinie@wawel.com.pl
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Cukierki w czekoladzie z orzeszkami arachidowymi, waflami i skórką pomarańczową.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartość odżywcza 100 g produktu:

wartość energetyczna:2139 kJ/ 512 kcal /
tłuszcz:28 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:16 g /
węglowodany:54 g /
w tym cukry:49 g /
białko:10 g /
sól:0,30 g /

Opis produktu

Wawel Chrupanka Krakowska w czekoladzie - cukierki 1 kg

30 inne produkty w tej samej kategorii: