Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Haribo Fruity-Bussi Żelki owocowe z nadzieniem 200 g
Ilość: 200 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowane przez: HARIBO GmbH D 53129 Bonn Niemcy dla: HARIBO Sp. z o.o. ul. Górczewska 137 01-459 Warszawa |
Składniki | syrop glukozowy cukier dekstroza żelatyna kwas: kwas cytrynowy, kwas mlekowy koncentraty owocowe i roślinne: malina, mango, pomarańcza, marchew, krokosz, spirulina, cytryna, hibiskus stabilizator: karagen aromat przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli substancja glazurująca: wosk pszczeli biały i żółty, wosk carnauba syrop z cukru inwertowanego |
Przechowywanie | Chronić przed ciepłem i wilgocią. |
Adres zwrotny | HARIBO Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 142B 02-305 Warszawa www.haribo.com |
Adres dystrybutora | HARIBO Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 142B 02-305 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Owocowe żelko-pianki, nadziewane 12,3% nadzieniem (z tego 35% części owocowych) |
Wartości odżywcze | w 100 g RI* na porcję (25 g) Energia: 1428 kJ/336 kcal 4% Tłuszcz : <0,5 g <1% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,2 g <1% Węglowodany : 78 g 8% w tym cukry : 55 g 15% Białko : 4,7 g 2% Sól : 0,05 g <1% RI* = Referencyjna wartość spożycia: Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): |
100 g
18 g
90 g
90 g
90 g
180 g
174 g
90 g
80 g
1.00 kg
90 g
185 g
500 g
49 g
49 g
130 g
95 g
28 g
28 g
113 g
275 g
200 g
250 g
75 g
75 g
130 g
80 g
1.00 kg