DANIA GOTOWE

Pamapol Flaczki wołowe po zamojsku 500 g

Pamapol Flaczki wołowe po zamojsku 500 g Zobacz większe

Nazwa: Pamapol Flaczki wołowe po zamojsku 500 g

Ilość: 500 g

Cena 7,29 zł

Cena za kilogram 14,58 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

7,29 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2
97-438 Rusiec
Dodatki konserwanty: Nie zawiera
Zalecenia dla alergików Seler: Zawiera
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Żyto: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki woda
przedżołądki wołowe 30%
warzywa w zmiennych proporcjach 8,4% (marchew, pietruszka, seler korzeń, cebula)
mąka pszenna
koncentrat pomidorowy 1,4%
sól
oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy)
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
aromaty
barwnik: annato
hydrolizat białka sojowego
cukier
przyprawy (w tym gałka muszkatołowa 0,05%)
wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe)
majeranek
mieszanka warzywna (marchew, pasternak, cebula)
ekstrakt drożdżowy
natka pietruszki
pomidor
Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Adres zwrotny Podmiot odpowiedzialny:
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.pamapol.pl
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania:
- Zawartość opakowania przełożyć do garnka
- Podgrzewać od czasu do czasu mieszając
- Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami
Kraj pochodzenia UE
Nazwa produktu uregulowana prawnie Flaki wołowe po zamojsku. Produkt sterylizowany.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: w 100 g produktu

Wartość energetyczna 255 kJ/61 kcal /
Tłuszcz 2,3 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2 g /
Węglowodany 2,7 g /
w tym cukry 0,8 g /
Błonnik 0,6 g /
Białko 7,0 g /
Sól 1,2 g /

Opis produktu

Pamapol Flaczki po zamojsku 500 g

20 inne produkty w tej samej kategorii: