DANIA GOTOWE

Pudliszki Gołąbki w sosie pomidorowym 600 g

Nazwa: Pudliszki Gołąbki w sosie pomidorowym 600 g

Ilość: 600 g

Cena 9,99 zł

Cena za kilogram 16,65 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

9,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Pudliszki Sp. z o.o.
Pudliszki
ul. Fabryczna 7
63-840 Krobia
Dodatki Nie zawiera: MSG (glutaminian)
Zalecenia dla alergików Seler: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki kapusta biała 36,5%
woda
mięso wieprzowe 14,5%
ryż
warzywa (cebula 2,6%, marchew, pietruszka, seler)
koncentrat pomidorowy 2,6%
sól
skrobia modyfikowana
mąka pszenna
cukier
przyprawa smakowa [maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, warzywa, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, wzmacniacze smaku (5'-rybonukleotydy disodowe), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)]
przyprawy
czosnek suszony
aromat
Przechowywanie Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Adres zwrotny Pudliszki Sp. z o.o.
Pudliszki
ul. Fabryczna 7
63-840 Krobia
www.pudliszki.pl
Podziel się opinią: 801 190 190
Koszt połączenia według taryfy operatora.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Gołąbki z mięsem wieprzowym w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany
Wartości odżywcze w 100 g
na porcję 200 g
Wartość energetyczna: 336 kJ / 80 kcal
671 kJ / 161 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
1,8 g
Węglowodany: 6,5 g
13 g
w tym cukry: 1,0 g
2,0 g
Błonnik: 1,3 g
2,6 g
Białko: 3,7 g
7,4 g
Sól: 0,8 g
1,6 g
Opakowanie zawiera 3 sugerowane porcje produktu.:
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku
Od temperatury otoczenia
Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.

Odgrzać w kuchence mikrofalowej
Od temperatury otoczenia
W kuchence mikrofalowej (850 W): Zawartość opakowania przełożyć do głębokiego talerza. Podgrzewać przy maksymalnej mocy przez 3-4 minuty. Produkt po otwarciu i podgrzaniu należy spożyć w całości.

Opis produktu

Pudliszki Gołąbki w sosie pomidorowym 600 g
Gołąbki Pudliszki przygotowujemy według autorskiej receptury Pani Magdy Tylman, zwyciężczyni konkursu na najlepsze domowe potrawy. Ich sekretem jest wieprzowo-wołowy farsz oraz sos ze szczyptą cynamonu.

30 inne produkty w tej samej kategorii: