Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Lukier klasyczny biały 70 g
Ilość: 70 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Zawiera Mleko: Może zawierać Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA. |
Składniki | cukier BIAŁKO JAJA kurzego w proszku stabilizator (kwas cytrynowy) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania 1. Zawartość opakowania wsypać do naczynia 2. Dodać 3 łyżeczki gorącej wody i energicznie mieszać ok. 1-2 minuty do uzyskania konsystencji gęstej śmietany. Jeśli lukier wydaje się zbyt gęsty dodać odrobinę wody. 3. Następnie dekorować wystudzone wypieki i odstawić je do zastygnięcia lukru. Wskazówki - Jedno opakowanie Lukru wystarcza na pełne pokrycie ok. 15 do 20 ciasteczek - Wszelkie dekoracje i posypki: cukrowe, z opłatka i z czekolady należy kłaść na lukier przed jego zastygnięciem. - Lukier można barwić na dowolne kolory używając barwników spożywczych w żelu Dr. Oetkera - Lukrem można pisać i malować dowolne wzory - należy przelać go do woreczka lub pergaminowego "rożka", odciąć mały otwór i delikatnie wyciskać go na dekorowaną powierzchnię. |
Kraj pochodzenia | UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Lukier w proszku. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu po przyrządzeniu: Energia : 1394 kJ/328 kcal Tłuszcz : 0 g w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 0 g Węglowodany : 80,0 g w tym Cukry : 79,9 g Białko : 1,9 g Sól : 0,07 g |
30 g
100 g
100 g
37 g
81 g
19 g
30 g
30 g
100 g
100 g
55 g
55 g
42 g
73 g
30 g
30 g
76 g
76 g
30 g
78 g
52 g
19 g
76 g
50 g
3 szt.
40 g
70 g
80 g