Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta La Chocolatiere Czekolada dekoracyjna biała karmelowa 100 g
Ilość: 100 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Zalecenia dla alergików | Orzechy laskowe: Może zawierać Mleko: Zawiera Orzeszki ziemne: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać soję, orzechy arachidowe, orzechy laskowe, sezam. |
Składniki | cukier tłuszcz kakaowy mleko pełne w proszku proszek karmelowy 8 % (mleko odtłuszczone w proszku, serwatka (z mleka), cukier, masło (z mleka), aromat) serwatka w proszku (z mleka) tłuszcz mleczny mleko odtłuszczone w proszku emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu sól Masa kakaowa min. 20 % |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: 1. Torebkę umieść w wysokim naczyniu z gorącą, ale nie wrzącą wodą (temp. ok. 75°C), na ok. 7 minut (do momentu rozpuszczenia czekolady). Jeśli jest konieczne - wydłuż czas rozpuszczania czekolady. Uwaga: Czekolady nie można gotować. 2. Wyjmij torebkę z naczynia (uwaga: czekolada może być gorąca) i kilkakrotnie ją ugnieć, do momentu wyrównania struktury czekolady (czekolada jest gotowa do użycia, gdy jest płynna). Odetnij róg opakowania. 3. Zawartość torebki równomiernie rozprowadź na wystudzonym cieście. Niewykorzystaną czekoladę możesz schłodzić i przechowywać do ponownego użycia. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Czekolada do dekoracji biała karmelowa. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 2389 kJ/ 575 kcal tłuszcz: 36 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g węglowodany: 59 g w tym cukry: 59 g białko: 3,6 g sól: 0,38 g |
100 g
100 g
37 g
81 g
19 g
30 g
30 g
30 g
100 g
100 g
55 g
55 g
42 g
73 g
30 g
30 g
76 g
76 g
30 g
78 g
52 g
19 g
76 g
50 g
3 szt.
40 g
70 g
80 g