Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta La Chocolatiere Czekolada dekoracyjna deserowa 100 g
Ilość: 100 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Zalecenia dla alergików | Orzechy laskowe: Może zawierać Mleko: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać mleko, soję, orzechy arachidowe, orzechy laskowe, sezam. |
Składniki | cukier miazga kakaowa tłuszcz kakaowy emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu aromat Masa kakaowa min. 50 % |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: 1. Torebkę umieść w wysokim naczyniu z gorącą, ale nie wrzącą wodą (temp. ok. 75°C), na ok. 7 minut (do momentu rozpuszczenia czekolady). Jeśli jest konieczne - wydłuż czas rozpuszczania czekolady. Uwaga: Czekolady nie można gotować. 2. Wyjmij torebkę z naczynia (uwaga: czekolada może być gorąca) i kilkakrotnie ją ugnieć, do momentu wyrównania struktury czekolady (czekolada jest gotowa do użycia, gdy jest płynna). Odetnij róg opakowania. 3. Zawartość torebki równomiernie rozprowadź na wystudzonym cieście. Niewykorzystaną czekoladę możesz schłodzić i przechowywać do ponownego użycia. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Czekolada do dekoracji deserowa. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 2219 kJ/ 538 kcal tłuszcz: 33 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g węglowodany: 52 g w tym cukry: 50 g białko: 5,2 g sól: 0,03 g |
30 g
100 g
100 g
37 g
81 g
19 g
30 g
30 g
100 g
100 g
55 g
55 g
42 g
73 g
30 g
30 g
76 g
76 g
30 g
78 g
52 g
19 g
76 g
50 g
3 szt.
40 g
70 g
80 g