DESERY I NAPOJE MLECZNE

Kinder Mleczna Kanapka Biszkopt z mlecznym nadzieniem 5 x 28 g

Obniżka! Kinder Mleczna Kanapka Biszkopt z mlecznym nadzieniem 5 x 28 g Zobacz większe

Nazwa: Kinder Mleczna Kanapka Biszkopt z mlecznym nadzieniem 5 x 28 g

Ilość: 140 g

NASZA CENA! 6,49 zł
do 2024-03-19

Cena za kilogram 46,36 zł

6,49 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa

Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Oplata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Dodatki Zawiera: Zapachy
Nie zawiera: Barwniki
Nie zawiera: konserwanty
Zalecenia dla alergików Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Może zawierać SOJĘ.
Składniki pasteryzowane MLEKO (40 %)
olej palmowy
cukier
mąka PSZENNA (10,5 %)
MLEKO odtłuszczone w proszku (9 %)
miód (5 %)
MASŁO odwodnione
JAJA w proszku
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
otręby PSZENNE drobne
substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu, węglan amonu)
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
sól
aromaty
Przechowywanie Przechowywać tylko w lodówce (0°C - +7°C).
Adres zwrotny Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa

Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Oplata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Nazwa produktu uregulowana prawnie Biszkopt z mlecznym nadzieniem (65 %).
Wartości odżywcze Średnia wartość odżywcza
Średnia wartość odżywcza 100 g
Średnia wartość odżywcza Sztuka (28 g)
%*
Wartość energetyczna: (kJ / kcal)
1754 / 421
490
6
Tłuszcz: (g)
27,9
7,8
11
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: (g)
16,6
4,6
23
Węglowodany: (g)
34
9,5
4
w tym cukry: (g)
29,5
8,3
9
Białko: (g)
7,9
2,2
4
Sól: (g)
0,61
0,171
3
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal):

Opis produktu

Kinder Mleczna Kanapka Biszkopt z mlecznym nadzieniem 5 x 28 g
Nie zawiera substancji konserwujących i barwników.

30 inne produkty w tej samej kategorii: