Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Krüger Sugarel Słodzik stołowy w tabletkach 12 g (200 sztuk)
Ilość: 12 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Krüger GmbH & Co. KG 51469 Bergisch Gladbach Senefelderstr. 44, Niemcy www.krueger-unternehmen.de/en |
Składniki | regulatory kwasowości - węglany sodu i cytryniany sodu substancja słodząca - glikozydy stewiolowe* nośnik - L leucyna *Rebaudiozyd A (21%) (ekstrakt ze Stevia rebaudiana) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Krüger GmbH & Co. KG 51469 Bergisch Gladbach Senefelderstr. 44, Niemcy www.krueger-unternehmen.de/en |
Przygotowanie i stosowanie | Do obniżenia kaloryczności słodzonych gorących i zimnych napojów. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Słodzik stołowy w tabletkach na bazie glikozydów stewiolowych. |
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza w 100 g Średnia wartość odżywcza w tabletce (60 mg) %RWS w 1 tabletce Energia: 390 kJ/90 kcal 0,2 kJ/0,05 kcal <1 % Tłuszcz: 0 g 0 g 0 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g 0 g 0 % Węglowodany: 0 g 0 g 0 % w tym cukry: 0 g 0 g 0 % Białko: 2,0 g <0,1 g 0 % Sól: 40,0 g 0,02 g <1 % ** Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |