DLA GRYZONI

POKARM DLA GRYZONI 500 G MIESZANKA PASZOWA PEŁNOPORCJOWA DLA GRYZONI

POKARM DLA GRYZONI 500 G MIESZANKA PASZOWA PEŁNOPORCJOWA DLA GRYZONI Zobacz większe

Nazwa: POKARM DLA GRYZONI 500 G MIESZANKA PASZOWA PEŁNOPORCJOWA DLA GRYZONI

Ilość: 1.00 kg

Cena 1,99 zł

Cena za kilogram 1,99 zł

1,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp.zo.o. ul Jutrzenki 156 02-231 warszawa przez: AGRO ZOO Sp. z o.o Sławice 8, 32-200 Miechów Pakowane w: Przysieka 63, 32-241 Kozłów
Zalecenia dla alergików białko surowe 11,6%, popiół surowy 2,24 % włókno surowe 6,1% wilgotnosc 12,8% zawartosc tłuszczu5,2%
Składniki owies, pszenica,kukurydza,granulat( owies, pszenica) łuski nasion soi,olej słonecznikowy, dodatki dietetyczne: lizyna ( chlorowodorek L-lizyny) 8,5 g/kg, metionina (DL-metionina) 2,5g/kg, sód (chlorek sodu)0,1mg/kg, jodan wapnia, bezwodny1,0mg/kg, miedź (siarczanmiedzi pentahydrat 3,0 mg/kg) witamina A (retinol) 1315 j.m./kg, witamina E (octan all-rac-alfa-tokoferylu), nasiona słonecznika, ekstrudat kukurydziano- pszenny ( kukurydza, pszenica, olej słonecznikowy, dodatki: barwniki)
Przechowywanie Przechowywac w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp.zo.o. ul Jutrzenki 156 02-231 warszawa przez: AGRO ZOO Sp. z o.o Sławice 8, 32-200 Miechów Pakowane w: Przysieka 63, 32-241 Kozłów
Przygotowanie i stosowanie Łyżeczkę mieszanki paszowej dosypywac do miseczki 2 - 3 razy dziennie.
Adres dystrybutora Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp.zo.o. ul Jutrzenki 156 02-231 warszawa przez: AGRO ZOO Sp. z o.o Sławice 8, 32-200 Miechów Pakowane w: Przysieka 63, 32-241 Kozłów
Nazwa produktu uregulowana prawnie €.C.O.+ POKARM DLA GRYZONI 500G
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Łyżeczkę mieszanki paszowej dosypywac do miseczki 2 - 3 razy dziennie.
Wartości odżywcze Waga netto: 500 g

Opis produktu

POKARM DLA GRYZONI 500 G MIESZANKA PASZOWA PEŁNOPORCJOWA DLA GRYZONI

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

6 inne produkty w tej samej kategorii: