DLA KOTÓW

Iams Naturally North Atlantic Salmon Karma dla dorosłych kotów 85 g

Iams Naturally North Atlantic Salmon Karma dla dorosłych kotów 85 g Zobacz większe

Nazwa: Iams Naturally North Atlantic Salmon Karma dla dorosłych kotów 85 g

Ilość: 85 g

Cena 3,69 zł

Cena za kilogram 43,41 zł

3,69 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta IAMS Europe B.V.
Vosmatenweg 4,
7742 PB Coevorden,
Netherlands NL7320
www.iams.eu
Składniki mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego
ryby i produkty pochodne z ryb (4 % łosoś)
produkty pochodzenia roślinnego
minerały
oleje i tłuszcze (0,1 % olej rybny, 0,05 % olej słonecznikowy)
Przechowywanie Najlepiej wykorzystać przed, kod partii oraz numer rejestracyjny: patrz oznakowanie na opakowaniu. Masa netto podana na przodzie opakowania. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Zamrażaj niezużyte porcje.
Adres zwrotny IAMS Europe B.V.
Vosmatenweg 4,
7742 PB Coevorden,
Netherlands NL7320
www.iams.eu
Przygotowanie i stosowanie Wskazówki dotyczące karmienia: Dorosłemu kotu podawaj od 2 1/2 do 3 1/2 torebki na 4 kg masy ciała dziennie. Przechodząc na IAMS Naturally, należy wprowadzać nową karmę stopniowo w ciągu 4 dni.
Kraj pochodzenia Liechtenstein
Nazwa produktu uregulowana prawnie W 100% zbilansowana i pełnoporcjowa karma dla dorosłych kotów.
Wartości odżywcze Składniki analityczne:
Białko:: 9,3 %
Zawartość tłuszczu:: 5,1 %
Popiół surowy:: 1,8 %
Włókno surowe:: 0,4 %
wilgotność:: 79,3 %
: Dodatki:
Witaminy::
Witamina D₃:: 250 IU/kg
Witamina E:: 150 mg/kg
Pierwiastki śladowe::
Uwodniony siarczan manganu:: 2,2 mg/kg
uwodniony siarczan cynku:: 33.5 mg/kg

Opis produktu

Iams Naturally North Atlantic Salmon Karma dla dorosłych kotów 85 g
W 100 % zbilansowana i pełnoporcjowa karma dla dorosłych kotów. Każda miska ma znaczenie. Bez dodatku sztucznych aromatów i konserwantów. Witamina E Wspiera naturalną odporność Omega-3 i omega-6 Wspiera zdrowie skóry i sierści Włókno Wspomaga prawidłowe trawienie Białko Pomaga utrzymać silne nieotłuszczone mięśnie

30 inne produkty w tej samej kategorii: