Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Nadir Cynamon mielony 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: baranina, kompoty, gulasze, konfitury |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cynamon mielony. |
Przepisy | Tarta serowa z prażonymi jabłkami Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego, 1/2 kg tłustego sera trzy razy mielonego, 2 jajka wiejskie, 3 łyżki cukru, 1 opakowanie cukru z wanilią, 1/2 szklanki rodzynek sułtańskich, 1 szklanka mąki tortowej, 1 opakowanie budyniu waniliowego, 3 łyżki śmietany 12%, 1/2 szklanki suchej fasoli, 5 obranych i pokrojonych w kostkę jabłek, 2 łyżeczki Cynamonu mielonego Nadir, sok z cytryny, 3 łyżki miodu wielokwiatowego, 50 ml nalewki pigwowej, 2 łyżki masła. Do dekoracji: świeża mięta, lody czekoladowe, cukier puder. Sposób przygotowania: Jajka miksujemy z cukrem i cukrem z wanilią na jednolitą masę. Następnie dodajemy ser, śmietanę, mąkę, budyń i rodzynki, mieszamy. Formę do tarty wykładamy ciastem, nakłuwamy, wysypujemy suchą fasolę, aby obciążyć ciasto i pieczemy w temperaturze 180°C na złoty kolor. Po upieczeniu, fasolę zdejmujemy. Na ciasto wylewamy masę serową i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180°C, około 20 minut. Na patelni na maśle smażymy jabłka, skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy miód, nalewkę i cynamon, odstawiamy żeby ostygło. Ciasto studzimy, kroimy w trójkąty, oprószamy cukrem pudrem, podajemy z lodami czekoladowymi i listkami świeżej mięty. |
40 g
60 g
20 g
2 g
20 g
30 g
20 g
20 g
20 g
10 g
50 g
125 g
8 g
26 g
530 g
25 g
9 g