![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2019-12-12 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Sobota 2019-12-14 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2019-12-16 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2019-12-12 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2019-12-14 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Poniedziałek 2019-12-16 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2019-12-12 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
||||
Sobota 2019-12-14 |
![]() |
![]() |
||||
Poniedziałek 2019-12-16 |
![]() |
![]() |
||||
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Dr. Oetker Żelatyna-fix deserowa 60 g
Ilość: 60 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać |
Składniki | cukier 20% żelatyna wieprzowa instant skrobia modyfikowana regulator kwasowości (kwas cytrynowy) aromat substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosuj Żelatynę-fix deserową do swojego przepisu zamiast zwykłej żelatyny lub galaretki. Z jednego opakowania produktu przygotujesz: Sernik na zimno z samych serków (ok. 750 g - 800 g serków homogeniz. plus cukier do smaku) Sernik na zimno z serków lub twarogu (400 g - 600 g serków homogeniz. lub mielonego twarogu plus dodatki, np.: 250 ml słodkiej śmietanki 30% tł. ubitej z cukrem pudrem) Masę śmietanową (500 ml słodkiej śmietanki 30% tł. ubitej z cukrem pudrem) Masę jogurtową (500 g jogurtu plus cukier puder do smaku) Mus owocowy (ok. 500 g zmiksowanych z cukrem owoców świeżych, z puszki lub mrożonych) Sposób przyrzadzenia: Uwaga: Przygotowanie wymaga użycia miksera 1 W misce przygotować składniki według proporcji podanych w tabeli. 2 Do wysokiego naczynia wlać 50 ml zimnej wody i 100 ml wrzątku, wsypać zawartość opakowania i krótko zmiksować mikserem, aż do całkowitego rozpuszczenia. 3 Rozpuszczoną żelatynę stopniowo dodawać do przygotowanych wcześniej składników, cały czas miksując do uzyskania jednolitej konsystencji. 4 Całość przelać do formy i odstawić na ok. 2 godz. do stężenia. Porady: Na duży sernik z 1 kg serków z dodatkami (mleko, jajka, masło) użyj dwóch opakowań produktu. Świeże owoce kiwi oraz ananasa uniemożliwiają tężenie masy. |
Kraj pochodzenia | UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Żelatyna spożywcza pochodzenia wieprzowego z dodatkami. |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: na 100 g produktu w proszku: Energia1646 kJ/387 kcal / Tłuszcz 0 g / w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0 g / Węglowodany 77,6 g / w tym Cukry 61,7 g / Białko 18,6 g / Sól 0,2 g / |
40 g
400 g
71 g
500 g
280 g
40 g
20 g
50 g
20 g
70 g
140 g
40 g
60 g
20 g
20 g
40 g
70 g
20 g
20 g
10 g
50 g
2 szt.
20 g