Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
Przy kwocie poniżej 200PLN możesz skorzystać z usług premium
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
|||||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
||||
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Dr. Oetker Żelatyna uniwersalna 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 0 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: Zawartość torebki wsyp do 1 l przegotowanej, gorącej wody lub wywaru. Dokładnie wymieszaj aż do rozpuszczenia. Nie gotuj! Ostudzoną galaretkę wstaw do lodówki do stężenia. Porady: Świeże owoce kiwi, ananasa, figi, papai i mango zawierają enzymy, które uniemożliwiają tężenie żelatyny. Można temu zapobiec zagotowując owoce przez kilka minut lub stosując owoce z puszki. Aby uzyskać równomierne rozłożenie składników w naczyniu, stopniowo zalewaj rozpuszczoną żelatyną. Po zalaniu pierwszej warstwy wstaw naczynie do lodówki do częściowego zastygnięcia. Następnie wylej drugą warstwę. Żelatynę można rozpuścić w małej ilości wody, na przykład w celu zagęszczenia deseru. Pamiętaj, że przygotowując desery, rozpuszczoną żelatynę należy mieszać z produktami o temperaturze pokojowej. Zawartość opakowania wystarcza na 1 litr płynu. |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Żelatyna spożywcza wieprzowa zdatna do spożycia przez ludzi. |
50 g
50 g
15 g
70 g
40 g
60 g
60 g
20 g
20 g
30 g
40 g
70 g
20 g
20 g
250 ml
10 g
50 g
80 g
125 g
20 g
26 g