DODATKI INNE

Kotányi Agartyna roślinna mieszanka żelująca 20 g

Kotányi Agartyna roślinna mieszanka żelująca 20 g Zobacz większe

Nazwa: Kotányi Agartyna roślinna mieszanka żelująca 20 g

Ilość: 20 g

Cena 2,43 zł

Cena za kilogram 121,50 zł

2,43 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf,
PF 66,
Austria

dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Może zawierać



Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Składniki maltodekstryna
(20 %) substancja żelująca: agar-agar (E 406)
O produkcie 100% naturalny smak!
na 1 litr płynu
do deserów, mięs, ryb i warzyw
łatwe otwieranie
opakowanie zachowujące aromat
Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu.
Adres zwrotny Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Przygotowanie i stosowanie Proporcje: Do galaretki garmażeryjnej - 10 g (1,5 łyżki) Agartyny na 0,5 l płynu. Do delikatnej galaretki do deserów - 6 g (1 łyżka) Agartyny na 0,5 l płynu.
Zastosowanie: Doskonale nadaje się do zastosowania tak w przypadku deserów jak i dań wytrawnych.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Agartyna, roślinna mieszanka żelująca.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1589 kJ / 378 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
W tym kwasy tł. nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 83 g
W tym cukry: 13 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0 g
Przepisy Sernik na zimno Ø 23 cm:

300 g pełnoziarnistych herbatników, 100 g masła, 500 g twarogu, 200 ml maślanki, 130 g cukru, 10 g cukru waniliowego, 1 szczypta soli, starta skórka z cytryny, sok z 1/2 cytryny, 200 ml kremówki, 10 g Agartyny Kotányi.

Przygotowanie:
Wyłóż formę papierem do pieczenia. Pokrusz herbatniki i dodaj roztopione masło. Formę wyłóż masą i wstaw do lodówki. Wymieszaj dobrze twaróg i maślankę z cukrami, solą, skórką i sokiem z cytryny.
Podgrzej śmietanę i dodaj agartynę.
Gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty. Połącz z masą serową. Wlej masę do formy i wstaw do lodówki na 4 godz.

Opis produktu

Kotányi Agartyna roślinna mieszanka żelująca 20 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: