Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kamis Anyż gwiazdki 3 sztuki
Ilość: 5 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Anyż gwiazdki. |
Przepisy | Zupa Pho z wołowiną Przygotowanie 30 min. Gotowanie 35 min. Porcje 6 Składniki: 2 cebule przekrojone na pół 50 g pokrojonego imbiru 6 ząbków czosnku 2 L bulionu wołowego 3 gwiazdki Anyżu Kamis 1 Kora Cynamonu Kamis 3 Goździki Kamis 3 łyżki sosu rybnego 200 g steka sól, pieprz do smaku Do podania: 200 g makaronu ryżowego 200 g tofu pokrojonego w kostkę po 2 łyżki posiekanego szczypiorku i kolendry 150 g kiełków fasoli mung ½ pokrojonej ostrej papryczki 1 limonka pokrojona w cząstki Sposób przygotowania: 1. Cebulę, imbir, czosnek opal palnikiem lub zapiecz na brązowy kolor w piekarniku. Następnie przełóż do garnka i zalej bulionem. 2. Dodaj anyż, cynamon, goździki i gotuj na wolnym ogniu przez ok. 30 min. w połowie dodaj sos rybny, na koniec dopraw solą i pieprzem. 3. W miskach/talerzach ułóż ugotowany makaron oraz pozostałe dodatki. 4. Wołowinę pokrój w bardzo cienkie plastry, ułóż w drugim garnku i zalej bardzo gorącym, przecedzonym wywarem. 5. Po 2 min. rozlej do misek, podawaj z cząstką limonki. |
40 g
60 g
20 g
2 g
20 g
30 g
20 g
20 g
20 g
10 g
50 g
125 g
8 g
26 g
530 g
25 g
9 g