DODATKI INNE

Kamis Anyż gwiazdki 3 sztuki

Kamis Anyż gwiazdki 3 sztuki Zobacz większe

Nazwa: Kamis Anyż gwiazdki 3 sztuki

Ilość: 5 g

Cena 4,90 zł

Cena za kilogram 980,00 zł

4,90 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać



Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Adres zwrotny McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Anyż gwiazdki.
Przepisy Zupa Pho z wołowiną

Przygotowanie 30 min.
Gotowanie 35 min.
Porcje 6
Składniki:
2 cebule przekrojone na pół
50 g pokrojonego imbiru
6 ząbków czosnku
2 L bulionu wołowego
3 gwiazdki Anyżu Kamis
1 Kora Cynamonu Kamis
3 Goździki Kamis
3 łyżki sosu rybnego
200 g steka
sól, pieprz do smaku
Do podania:
200 g makaronu ryżowego
200 g tofu pokrojonego w kostkę
po 2 łyżki posiekanego szczypiorku i kolendry
150 g kiełków fasoli mung
½ pokrojonej ostrej papryczki
1 limonka pokrojona w cząstki

Sposób przygotowania:
1. Cebulę, imbir, czosnek opal palnikiem lub zapiecz na brązowy kolor w piekarniku. Następnie przełóż do garnka i zalej bulionem.
2. Dodaj anyż, cynamon, goździki i gotuj na wolnym ogniu przez ok. 30 min. w połowie dodaj sos rybny, na koniec dopraw solą i pieprzem.
3. W miskach/talerzach ułóż ugotowany makaron oraz pozostałe dodatki.
4. Wołowinę pokrój w bardzo cienkie plastry, ułóż w drugim garnku i zalej bardzo gorącym, przecedzonym wywarem.
5. Po 2 min. rozlej do misek, podawaj z cząstką limonki.

Opis produktu

Kamis Anyż gwiazdki 3 sztuki
Zbierane ręcznie, by zachować jak najwięcej naturalnego smaku oraz kształtu

30 inne produkty w tej samej kategorii: