Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Cenos Fasola Orzełek 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Cenos Sp. z o.o. ul. Gen. Sikorskiego 22 62-300 Września |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Produkt może zawierać gluten. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Cenos Sp. z o.o. ul. Gen. Sikorskiego 22 62-300 Września www.cenos.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Fasola Orzełek |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu % RWS* wartość energetyczna : 1211 kJ 14 wartość energetyczna : 288 kcal tłuszcz : 1,9 g 3 w tym kwasy nasycone : 0,5 g 3 węglowodany : 31 g 12 w tym cukry : 1 g 1 błonnik : 26 g białko : 24 g 48 sól : <0,01 g <1 * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Fasolę Orzełek przed ugotowaniem umyć i namoczyć w przegotowanej, ostudzonej wodzie. Proporcja fasoli do wody powinna wynosić 1:3. Namaczać około 12 godzin, po czym ugotować do miękkości w świeżo zmienionej wodzie. Czas gotowania około 50 minut. Porada: Fasolę należy posolić dopiero po ugotowaniu. |
Przepisy | Sałatka z fasolą, awokado i serem feta Składniki dla 4 osób. Czas przygotowania 90 minut (nie uwzględnia czasu namaczania fasoli). Składniki: 200 g fasoli, 100 g mix sałat, ½ awokado, ogórek zielony, 50 g sera feta, 2 łyżki oliwy, 2 łyżki soku z cytryny, sól morska, pieprz. Przygotowanie: Fasolę gotujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy. Do umytego i osuszonego mixu sałat dodajemy awokado i ogórek pokrojone w średnią kostkę, pokruszony ser feta i wystudzoną fasolę. Oliwę mieszamy z sokiem z cytryny, polewamy sałatkę. Całość doprawiamy solą morską i pieprzem. Podajemy bezpośrednio po przygotowaniu. Smacznego! Więcej przepisów znajdziesz na stronie: www.cenos.pl i Facebook.com/Cenosinspiruje |
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g