Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Cenos Fasola Piękny Jaś Tyczny 370 g
Ilość: 370 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Cenos Sp. z o.o. ul. Gen. Sikorskiego 22 62-300 Września |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Produkt może zawierać gluten |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Cenos Sp. z o.o. ul. Gen. Sikorskiego 22 62-300 Września www.cenos.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Fasola Piękny Jaś Tyczny |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu % RWS* wartość energetyczna : 1207 kJ 14 wartość energetyczna : 288 kcal tłuszcz : 2,5 g 4 w tym kwasy nasycone : 0,7 g 4 węglowodany : 33 g 13 w tym cukry : 8,8 g 10 błonnik : 28 g białko : 19 g 38 sól : <0,01 g <1 * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Fasolę Piękny Jaś Tyczny przed gotowaniem umyć i namoczyć w przegotowanej i ostudzonej wodzie. Proporcja fasoli do wody powinna wynosić 1:3. Około 12 godzin po namoczeniu ugotować w świeżo zmienionej wodzie. |
Przepisy | Leczo warzywne Składniki dla 4 osób, czas przygotowania 40 minut (nie uwzględnia czasu namaczania fasoli). Składniki: 100 g fasoli Piękny Jaś Tyczny, 1 cukinia, 1 czerwona papryka, 1 żółta papryka, 2 cebule, 2 marchewki, 1 ząbek czosnku, puszka pomidorów (około 400 g), natka pietruszki, sól, pieprz, 2 łyżki oliwy lub oleju do smażenia. Przygotowanie: Namoczoną wcześniej fasolę ugotować według przepisu podanego na opakowaniu. Cukinię i papryki pokroić w paski, marchewkę w słupki, a cebulę i czosnek w drobną kostkę. Na rozgrzanej oliwie lub oleju podsmażyć cebulę wraz z czosnkiem. Dodać marchew i smażyć około 10 minut od czasu do czasu mieszając. Następnie dodać cukinię i papryki i smażyć przez kolejne 10 minut. Dodać fasolę i pomidory. Przyprawić solą, pieprzem i posypać natką pietruszki. Smacznego! Więcej przepisów znajdziesz na stronie: www.cenos.pl |
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g