Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bonduelle Na ciepło Teksańska fasolka cayenne 430 g
Ilość: 430 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa |
Składniki | woda czerwona fasola 36% koncentrat pomidorowy 7% cukier olej słonecznikowy sól cebula suszona skrobia kukurydziana modyfikowana czosnek przyprawy 0,3% mieszanka ziół aromat |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa www.bonduelle.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Bonduelle poleca: Czerwona Fasola w Sosie Pomidorowym zapiekana w naleśnikach Składniki: 1 puszka Czerwonej Fasoli w Sosie Pomidorowym "Cayenne" Bonduelle 425ml, 3 parówki cielęce pokrojone w talarki, 2 ogórki kiszone pokrojone w cienkie paseczki, 2 pokrojone cebule, drobno mielony kminek, sól, pieprz, siekana natka pietruszki, 12 placków naleśnikowych, starty ser ementaler. Przygotowanie: Cebulę, ogórki i parówki podsmażyć na oleju. Dodać Czerwoną Fasolę wraz z sosem. Zagotować i doprawić do smaku kminkiem, solą i pieprzem. Dodać natkę pietruszki. Farsz nałożyć na placki naleśnikowe i zawinąć. Naleśniki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać tartym serem i zapiec w piekarniku. Podawać z jogurtem naturalnym. |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Czerwona fasola w sosie pomidorowym ,,cayenne''. Produkt sterylizowany. |
Wartości odżywcze | produktu w 100 g Wartość energetyczna : 442 kJ - 106 kcal Tłuszcz : 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,3 g Węglowodany : 12,1 g w tym cukry : 6,2 g Błonnik : 6,1 g Białko : 4,7 g Sól : 0,67 g Opakowanie zawiera 2 porcje.: |
Przepisy | Spróbuj z mięsem np. mielonym Teksańska fasolka "cayenne” Usmaż mięso mielone lub kawałki piersi kurczaka. Dodaj teksańską fasolkę "cayenne” i podgrzej. Dopraw do smaku. Zawiń w tortille z sałatą oraz paskami papryki. |
220 g
265 g
430 g
240 g
220 g
240 g
140 g