Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Fix świderki z kiełbasą w sosie grzybowym 36 g
Ilość: 36 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Zawiera Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | skrobia modyfikowana sól maltodekstryna*** tłuszcz palmowy hydrolizowane białka roślinne cebula prażona aromaty (w tym PSZENICA i JĘCZMIEŃ) maślaki (2,9%) koncentrat soku z pieczarek (2,6%) borowiki (2,5%) cukier syrop glukozowy syrop cukru karmelizowanego białka MLEKA czosnek pieprz czarny korzeń pietruszki ekstrakt drożdżowy ***maltodekstryna: ze skrobi ziemniaczanej, kukurydzianej lub ryżowej |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora. Unilever Polska Sp. z o.o. skr. poczt. 315 00-987 Warszawa 4 „Knorr" Odwiedź: www.przepisy.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Dodaj: - 200 g makaronu świderki - 1 cebulę - 150 g wędzonej kiełbasy - 3 łyżki oleju - 50 g żółtego sera - 200 ml śmietany 18% - 200 ml zimnej wody Sposób przygotowania: 1. Makaron ugotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Kiełbasę i cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na rozgrzanym oleju. 2. Fix dokładnie wymieszaj z wodą i śmietaną, całość wlej na patelnię. Gotuj aż sos zgęstnieje i dodaj makaron. 3. Całość wymieszaj i gotuj jeszcze przez minutę. Gotowe danie podawaj z tartym serem. Rada: Kilka igiełek rozmarynu dodanych do potrawy wzbogaci i podkreśli leśny charakter dania. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos z dodatkiem grzybów leśnych idealny do przygotowania Świderków z kiełbasą w sosie grzybowym. |
Wartości odżywcze | 100 g Fixu 100 g przygotowanego dania 1 porcji** dania %* w porcji** Energia: 1489 kJ/355 kcal 819 kJ/196 kcal 2334 kJ/559 kcal 28% Tłuszcz : 8,8 g 12 g 34 g 49% w tym kwasy nasycone : 4,9 g 5,6 g 16 g 80% Węglowodany : 63 g 16 g 46 g 18% w tym cukry : 5,2 g 1,4 g 4 g 4% Błonnik : 3,7 g 1,3 g 3,7 g Białko : 5,4 g 6,2 g 18 g 36% Sól : 12 g 0,83 g 2,4 g 40% *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: **1 porcja dania = 285 g. Opakowanie wystarcza do przygotowania 4 porcji.: |
Przepisy | Przygotuj: 200 g makaronu świderki 1 cebulę 150 g wędzonej kiełbasy 3 łyżki oleju 50 g żółtego sera 200 ml śmietany 18% 200 ml zimnej wody Sposób przygotowania: 1. Makaron ugotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Kiełbasę i cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na rozgrzanym oleju. 2. Fix dokładnie wymieszaj z wodą i śmietaną, całość wlej na patelnię. Gotuj aż sos zgęstnieje i dodaj makaron. 3. Całość wymieszaj i gotuj jeszcze przez minutę. Gotowe danie podawaj z tartym serem. Rada: Kilka igiełek rozmarynu dodanych do potrawy wzbogaci i podkreśli leśny charakter dania. |
45 g
42 g
41 g
34 g
30 g
28 g
28 g
52 g
31 g
30 g
35 g
28 g
36 g
48 g
40 g
45 g
70 g
33 g
37 g
45 g
153 g
160 g
210 g
210 g