Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Winiary Pomysł na... Spaghetti carbonara 34 g
Ilość: 34 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Porozmawiajmy 800 174 902 www.winiary.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Zawiera Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać: soję, seler, gorczycę. |
Składniki | odtłuszczone mleko w proszku* skrobia ziemniaczana* ser w proszku 23,0 % (z mleka) sól wędzony tłuszcz wieprzowy* aromaty (z mlekiem) serwatka w proszku (z mleka) cukier* liść pietruszki* przyprawy* oliwa z oliwek* mąka pszenna* żółtko jaja w proszku* aromat dymu wędzarniczego *naturalne składniki |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Porozmawiajmy 800 174 902 www.winiary.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Lista zakupów - 100 g boczku - 100 ml śmietanki (12%) - 350 g makaronu spaghetti Sposób przyrządzania: 1. Zawartość torebki rozprowadź w 100 ml śmietanki (12%) i 150 ml zimnej wody. 2. Dodaj 100 g podsmażonego boczku, całość zagotuj. Gotuj na małym ogniu jeszcze przez ok. 1 minutę. 3. Danie podawaj z makaronem ugotowanym na sposób al dente. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kompozycja do przygotowania dania Spaghetti Carbonara. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu w 100 g Jeśli spożyjesz porcję: 1/4 przygotowanego dania (184 g) w porcji (184 g) % RWS* w porcji Wartość energetyczna: 1002 kJ 1838 kJ 22 % Wartość energetyczna: 238 kcal 436 kcal 22 % Tłuszcz: 6,9 g 12,6 g 18 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g 5,9 g 30 % Węglowodany: 35,3 g 64,8 g 25 % w tym cukry: 1,6 g 3,0 g 3 % Błonnik: 1,3 g 2,3 g - Białko: 8,1 g 14,8 g 30 % Sól: 1,1 g 2,0 g 33 % * RWS = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).: Opakowanie zawiera 4 porcje. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.: |
Przepisy | Lista Zakupów - 100 g boczku - 150 ml śmietanki (12 %) - 300 g makaronu spaghetti Sposób przyrządzenia: 20 min., 4 porcje 1. Makaron ugotuj w osolonej wodzie na sposób al dente. 2. Zawartość opakowania rozprowadź w 150 ml śmietanki 12 % i 150 ml zimnej wody. 3. Na dużej patelni (Ø 25 cm) podsmaż wędzony boczek, wlej Pomysł na..., dodaj ugotowany makaron, całość zagotuj. 4. Gotuj na małym ogniu przez około 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. |
42 g
41 g
34 g
30 g
28 g
28 g
52 g
31 g
30 g
35 g
28 g
36 g
48 g
40 g
45 g
70 g
33 g
37 g
45 g
153 g
160 g
210 g
210 g
39 g