Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Winiary Pomysł na... Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym 32 g
Ilość: 32 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Porozmawiajmy 800 174 902 www.winiary.pl |
Dodatki | MSG (glutaminian): Nie zawiera Substancje konserwujące: Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać: gluten, jaja, soję, seler, gorczycę. |
Składniki | skrobia kukurydziana* skrobia ziemniaczana* sól śmietanka w proszku* (z mleka) 9,1 % cukier* ekstrakt drożdży* suszone warzywa 4,1 % (cebula*, czosnek*) zioła 3,9 % (koperek* 3,3 %, tymianek*, szczypiorek*) kwas (kwas cytrynowy) olej palmowy przyprawy* aromat* *naturalne składniki |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Porozmawiajmy 800 174 902 www.winiary.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Lista zakupów - 400 g filetów z całkowicie rozmrożonej ryby - 200 ml śmietanki 12% Sposób przyrządzania: 1. Zawartość torebki dokładnie wymieszaj z 200 ml śmietanki 12% i 50 ml zimnej wody. Doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia. 2. 400 g filetów z całkowicie rozmrożonej, odsączonej, nie osolonej ryby ułóż w naczyniu żaroodpornym. Zalej przygotowanym gorącym "Pomysłem na...". 3. Piecz w piekarniku w otwartym naczyniu (180°C z termoobiegiem, 200°C bez termoobiegu) przez 25 minut. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kompozycja do przygotowania dania. Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu w 100 g Jeśli spożyjesz porcję: 1/4 przygotowanego dania (171 g) w porcji (171 g) % RWS* w porcji Wartość energetyczna: 401 kJ 683 kJ 8 % Wartość energetyczna: 95 kcal 163 kcal 8 % Tłuszcz: 4,0 g 6,9 g 10 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g 3,9 g 20 % Węglowodany: 4,0 g 6,8 g 3 % w tym cukry: 1,7 g 2,8 g 3 % Błonnik: 0,1 g 0,1 g - Białko: 10,8 g 18,5 g 37 % Sól: 0,72 g 1,2 g 20 % *RWS = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Opakowanie zawiera 4 porcje.: Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.: |
Przepisy | Lista Zakupów - 400 g Filetów z całkowicie rozmrożonej ryby - 200 ml śmietanki (12 %) Sposób przyrządzenia: 35 min., 4 porcje 1. Zawartość torebki dokładnie wymieszaj z 200 ml śmietanki 12 % i 50 ml zimnej wody. Doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia. 2. 400 g filetów z całkowicie rozmrożonej, odsączonej, nie osolonej ryby ułóż w naczyniu żaroodpornym. Zalej przygotowanym gorącym ,,Pomysłem na...". 3. Piecz w piekarniku w otwartym naczyniu (180 °C z termoobiegiem, 200 °C bez termoobiegu) świeżą rybę przez 25 minut. |
41 g
34 g
30 g
30 g
28 g
28 g
52 g
31 g
250 g
30 g
35 g
28 g
41 g
36 g
48 g
190 g
40 g
45 g
70 g
33 g
37 g
45 g
160 g
210 g
210 g