FIXY

Winiary Pomysł na... Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym 32 g

Nazwa: Winiary Pomysł na... Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym 32 g

Ilość: 32 g

Cena 3,51 zł

Cena za kilogram 109,69 zł

3,51 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy
800 174 902
www.winiary.pl
Dodatki MSG (glutaminian): Nie zawiera
Substancje konserwujące: Nie zawiera
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać



Może zawierać: gluten, jaja, soję, seler, gorczycę.
Składniki skrobia kukurydziana*
skrobia ziemniaczana*
sól
śmietanka w proszku* (z mleka) 9,1 %
cukier*
ekstrakt drożdży*
suszone warzywa 4,1 % (cebula*, czosnek*)
zioła 3,9 % (koperek* 3,3 %, tymianek*, szczypiorek*)
kwas (kwas cytrynowy)
olej palmowy
przyprawy*
aromat*
*naturalne składniki
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy
800 174 902
www.winiary.pl
Przygotowanie i stosowanie Lista zakupów
- 400 g filetów z całkowicie rozmrożonej ryby
- 200 ml śmietanki 12%

Sposób przyrządzania:
1. Zawartość torebki dokładnie wymieszaj z 200 ml śmietanki 12% i 50 ml zimnej wody. Doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia.
2. 400 g filetów z całkowicie rozmrożonej, odsączonej, nie osolonej ryby ułóż w naczyniu żaroodpornym. Zalej przygotowanym gorącym "Pomysłem na...".
3. Piecz w piekarniku w otwartym naczyniu (180°C z termoobiegiem, 200°C bez termoobiegu) przez 25 minut.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Kompozycja do przygotowania dania. Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza po przyrządzeniu w 100 g
Jeśli spożyjesz porcję: 1/4 przygotowanego dania (171 g) w porcji (171 g)
% RWS* w porcji
Wartość energetyczna: 401 kJ
683 kJ
8 %
Wartość energetyczna: 95 kcal
163 kcal
8 %
Tłuszcz: 4,0 g
6,9 g
10 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
3,9 g
20 %
Węglowodany: 4,0 g
6,8 g
3 %
w tym cukry: 1,7 g
2,8 g
3 %
Błonnik: 0,1 g
0,1 g
-
Białko: 10,8 g
18,5 g
37 %
Sól: 0,72 g
1,2 g
20 %
*RWS = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).:


Opakowanie zawiera 4 porcje.:


Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.:
Przepisy Lista Zakupów
- 400 g Filetów z całkowicie rozmrożonej ryby
- 200 ml śmietanki (12 %)

Sposób przyrządzenia:
35 min., 4 porcje

1. Zawartość torebki dokładnie wymieszaj z 200 ml śmietanki 12 % i 50 ml zimnej wody. Doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia.
2. 400 g filetów z całkowicie rozmrożonej, odsączonej, nie osolonej ryby ułóż w naczyniu żaroodpornym. Zalej przygotowanym gorącym ,,Pomysłem na...".
3. Piecz w piekarniku w otwartym naczyniu (180 °C z termoobiegiem, 200 °C bez termoobiegu) świeżą rybę przez 25 minut.

Opis produktu

Winiary Pomysł na... Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym 32 g
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.

30 inne produkty w tej samej kategorii: