FIXY

Knorr Fasolka po bretońsku 43 g

Knorr Fasolka po bretońsku 43 g Zobacz większe

Nazwa: Knorr Fasolka po bretońsku 43 g

Ilość: 43 g

Cena 5,34 zł

Cena za kilogram 124,19 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

5,34 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać



Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę.
Składniki koncentrat pomidorowy* (32%)
cebula*
cukier
sól
kawałki pomidorów* (9,3%)
marchew*
skrobia
czosnek* (3,5%)
oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia)
papryka* (1,2%)
oregano
rozmaryn
tymianek*
pieprz
*Uprawiane w sposób zrównoważony
Przechowywanie Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu
Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa

Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315
00-987 Warszawa 4
„Knorr"
Infolinia: 801 109 387
całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora
Odwiedź: www.przepisy.pl
Nazwa produktu uregulowana prawnie Fasolka po bretońsku
Wartości odżywcze 100 g produktu
100 g przygotowanego dania
1 porcji** dania
%* w porcji**
Energia: 1299 kJ
435 kJ /
1375 kJ /
16%
Energia: 310 kcal
104 kcal
329 kcal

Tłuszcz : 4,1 g
6,1 g
19 g
27%
w tym kwasy nasycone : 0,7 g
1,9 g
6 g
30%
Węglowodany : 55 g
6,3 g
20 g
8%
w tym cukry : 38 g
3 g
9,5 g
11%
Błonnik : 12 g
2,4 g
7,6 g

Białko : 8,3 g
4,5 g
14 g
28%
Sól : 11,7 g
1,2 g
3,8 g
63%
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).:



**1 porcja dania ≈ 315 g. Opakowanie wystarcza do przygotowania 3 porcji.:
Przepisy Dodaj:
230 g białej fasoli w puszce
400 g pomidorów w puszce
120 g cebuli
150 g kiełbasy

3 porcje

Sposób przygotowania:
1) Cebulę pokrój w grubą kostkę, kiełbasę pokrój w półplasterki. Fasolkę odsącz i przepłucz.
2) Pokrojoną cebulę i kiełbasę podsmaż na łyżce oleju, aż do uzyskania złotego koloru. Dodaj fasolkę, pomidory, 150 ml wody i zawartość opakowania.
3) Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj i gotuj na małym ogniu pod przykryciem przez ok. 2-3 minuty.

Porada: Danie możesz dodatkowo doprawić majerankiem.

Opis produktu

Knorr Fasolka po bretońsku 43 g
Kompozycja warzyw, ziół i przypraw do przygotowania pysznej Fasolka po bretońsku

30 inne produkty w tej samej kategorii: