Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kamis Fix Polędwiczka w sosie czosnkowo-ziołowym 40 g
Ilość: 40 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Dodatki | MSG (glutaminian): Nie zawiera Barwniki sztuczne: Nie zawiera Substancje konserwujące: Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gluten, gorczyca, seler, soja, mleko, jaja i sezam. |
Składniki | maltodekstryna skrobia modyfikowana czosnek - 12% sól cebula natka pietruszki - 2% ekstrakt drożdżowy koperek majeranek pieprz czarny |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska www.kamis.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Lista zakupów: 500 g polędwiczek wieprzowych 200 ml śmietanki UHT 18% 2 pomidory Sposób przygotowania: 1. Mięso pokrój na plastry i obsmażaj z każdej strony po 2-3 minuty na 3 łyżkach rozgrzanego oleju. 2. Zawartość opakowania wymieszaj ze śmietanką i 100 ml wody. Dodaj do mięsa. Dołóż pomidory obrane ze skórki i pokrojone w kostkę. 3. Duś pod przykryciem na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. 4. Podawaj z ziemniakami, ryżem lub makaronem. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa |
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza: 100 g produktu 1 porcja (395 g)** GDA*** Wartość energetyczna : 1295 kJ/306 kcal 2093 kJ/500 kcal 8400 kJ/2000 kcal Tłuszcz : 0,3 g 21,8 g 70 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,12 g 9,8 g 20 g Węglowodany : 65,8 g 28,2 g 260 g w tym cukry : 22,5 g 0,4 g 90 g Białko : 4,9 g 40,3 g 50 g Sól : 12,4 g 1,49 g 6 g * wskazanego dziennego spożycia (GDA) dla osoby dorosłej: ** przygotowana zgodnie z przepisem na opakowaniu: *** referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): |
Przepisy | Lista zakupów: 500 g polędwiczek wieprzowych 200 ml śmietanki UHT 18% 2 pomidory Danie dla 4 osób. Sposób przygotowania: 1. Mięso pokrój na plastry i obsmażaj z każdej strony po 2-3 minuty na 3 łyżkach rozgrzanego oleju. 2. Zawartość opakowania wymieszaj ze śmietanką i 100 ml wody. Dodaj do mięsa. Dołóż pomidory obrane ze skórki i pokrojone w kostkę. 3. Duś pod przykryciem na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. 4. Podawaj z ziemniakami, ryżem lub makaronem. |
45 g
42 g
41 g
34 g
30 g
28 g
28 g
52 g
31 g
30 g
35 g
28 g
41 g
36 g
48 g
40 g
45 g
70 g
33 g
37 g
45 g
153 g
160 g
210 g
210 g